Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
Utgående
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmål

TAKPENDEL ANETA LIGHTNING TRACKLINE PEG SVART

Utgående produkt - så langt lageret rekker

kr 449,00

Flott takpendel i LED!

Trackline pendelen er en klassisk taklampe i fargen svart. Taklampen er en fin svart lampe som skaper et vakkert og varm...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Flott takpendel i LED!

Trackline pendelen er en klassisk taklampe i fargen svart. Taklampen er en fin svart lampe som skaper et vakkert og varmt lys i rommet den plasseres i. Lampen skaper et moderne inntrykk og fungerer utmerket på kjøkkenet, stuen eller i grupper med mer av samme lampe. Dens enkelhet gjør den unik, og det faktum at lampen er hengt i en skinne betyr at mange øyne blir fanget. Lag et mer annerledes interiør med dristige og moderne skinnesystemer. Et skinnesystem skaper ofte større fleksibilitet fordi du enkelt kan sette opp flere armaturer, ta dem ned eller flytte dem. Langs den ene skinnen kan du feste så mange pendellamper du vil og den andre siden f.eks. Spotlights.

Teknisk informasjon
Farge: Svart
Materiale: Metall
Lengde: 4 cm
Høyde: 29 cm
Bredde: 4 cm
Sokkel: Integrert LED
Lyspære: 5W
Dimbar: Nei

Øvrig informasjon
Denne lampen har integrert LED, noe som betyr at lyspæren ikke er utbyttbar.

Hva er Trackline?
Trackline kombinerer det beste av to verdener. Spotlightskinnens enkelthet og den faste armaturens store lysspredning. Trackline er et spotlightssystem med skinne, spotlights og påbygningskobling slik at du enkelt kan forlenge skinnen. Å bruke spotlights med skinne gir stor fleksibilitet og muligheter til å enkelt forandre lyssettingen. Ved å kombinere den store lysspredningen fra faste armaturer og fleksibiliteten hos spotlightskinner har Trackline blitt til. Du kan enkelt forandre plasseringen og layouten på din belysning uten å flytte mange armaturer. Med et bredt lysbilde dekker du flater der det ellers skulle behøve mange spotlights. Det er en skjøt i skinnen der du enkelt kan utvide skinnen så lenge du vil ha den. Unngå bryet med transformatorer og kompliserte skinnesystemer, og nyt heller en enkel takskinne som gir deg akkurat den belysningen du og hjemmet ditt trenger.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TAKPENDEL ANETA LIGHTNING TRACKLINE PEG SVART
Artikelnummer 1332328
Vekt 0.600000
EAN-nr 7041661261457
Nettovekt 0.540
Varemerke ANETA LIGHTING
Produkttype Takpendel

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer