Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmål

TAKDUSJSETT GROHE GROHTHERM SMARTCONTROL CUBE KOMPLETT KROM

Kan bestilles online og i varehus, lagerføres ikke i varehus

kr 17 995,00

GROHE Smartcontrol komplett pakke!

Slapp av og nyt en perfekt dusjopplevelse med et termostatdusjsett som har alt du trenger for problemfri bet...

Se full produktbeskrivelse
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 799,- /måned. Opp till 10% i bonus

Produktbeskrivelse

GROHE Smartcontrol komplett pakke!

Slapp av og nyt en perfekt dusjopplevelse med et termostatdusjsett som har alt du trenger for problemfri betjening og mange valgmuligheter. Den innovative SmartControl-teknologien er designet for å være tilpasningsdyktig og samtidig nøyaktig. Den lar deg justere dusjen slik du ønsker. Velg ønsket vannkilde og juster vannmengden ved å trykke og vri på en knapp. Med de tre ventilene får du total fleksibilitet, uansett dusjoppsett. Du kan kontrollere, veksle mellom eller til og med kombinere forskjellige strålemønster og vannkilder. Hodedusjen leveres med to strålemønster som kan brukes hver for seg eller kombineres. Integrert GROHE TurboStat-teknologi forhindrer uønskede temperatursvingninger. GROHE SafeStop overstyringsknappen lar deg stille inn en maksimumstemperatur på 38 °C for å forhindre skålding. Vannbesparende GROHE EcoJoy-teknologi gjør at du kan bruke mindre vann uten å gå på kompromiss med nytelsen. GROHE QuickFix-systemet gjør at monteringen går som en lek. Med en slank og firkantet design som er perfekt for et minimalistisk og strømlinjeformet utseende, passer dette settet perfekt når du ønsker å sette prikken over i-en på baderommet.

Pakken inneholder
Skjult termostat med 3 ventiler
Rainshower veggtilkoblingsvinkel 1/2 "

Grohtherm SmartControl sett for endelig installasjon
Den innebygde Grohtherm SmartControl-termostaten er fullpakket med nyskapende teknologi som lar deg velge ønsket utløp for vannet og justere vannmengden ved å trykke / vri på en knapp. De tre ventilene gir total fleksibilitet, uansett hvordan du ordner dusjen din - du kan kontrollere, veksle mellom eller til og med kombinere forskjellige bjelkeoppskrifter og vannuttak - perfekt for områder der du vil ha hånd, hode og sidedusj sammen med et badekar.

GROHE Rapido SmartBox
SmartBox har en installasjonsdybde på 75-105 mm og koblingsbrakett i DR-messing. Smartboksen er forhåndsinstallert spylekontakt og er en stabil innebygd boks og beskyttelsesdeksel. Det er mulig å feste seg til betong og gipsvegger.

Rainshower 310 hoveddusj
En stor takdusj med to forskjellige bjelketyper, GROHE PureRain og ActiveRain og en horisontal dusjarm på 400 mm. Den inkluderer en stabil innebygd boks for hoveddusj med installasjonsdybde 75-105 mm og tilkoblingsenhet inn.

Hånddusj Euphoria Cosmopolitan Stick
Hånddusj med strålemønster, Grohe DreamSpray. Hånddusjen har et universelt monteringssystem som gjør det egnet for alle vanlige dusjslanger.

Rainshower veggfeste
Den rene og minimalistiske designen til GROHE Eurocube dusjuttak gjør det til glasur for moderne bad. En elegant og lettmontert veggbrakett for hånddusj som er perfekt for alle som elsker moderne design.

Silverflex dusjslange 1,5 m
Takket være standardstørrelsen på 1500 mm, er denne duschslangen i Silverflex-serien perfekt for tilkobling til hånddusj i badekar eller dusj. Krom GROHE StarLight overflatebehandling av slangen passer perfekt til kromglansen på badet eller dusjmikser. Takket være den roterende Twist-Free-funksjonen snur dusjslangen med hver bevegelse du gjør og vrir deg aldri.

Annen informasjon
2 stykker innebygde esker er nødvendig for å installere dette produktet.

Teknisk informasjon
Anbefalt arbeidstrykk (Bar): 1,5–5
Maksimal temperatur (° C): 70

For mer informasjon se
Installasjonsinstruksjoner (PDF)
Dimensjonell skisse (bilde)

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn TAKDUSJSETT GROHE GROHTHERM SMARTCONTROL CUBE KOMPLETT KROM
Artikelnummer 1268510
Vekt 12.936000
EAN-nr 4005176413797
Nettovekt 11.760
Varemerke GROHE
Produkttype Takdusjsett
Serie SMARTCONTROL

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer