Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SPISEGRUPPE SENSUM EKEBY & SKURU TEAK HVIT BORD + BENK + 3 S

1 x SPISEBORD SENSUM EKEBY TEAK HVIT 200X90 CM   + kr 0,00
3 x STOL SENSUM SKURU HVIT   + kr 0,00
1 x BENK SENSUM EKEBY TEAK HVIT 180X35 CM   + kr 0,00

Inneholder:

  kr 21 075,00 kr 15 875,00
  Delbetal med Premium Kontokort
  Fra 1362:-/måned. Opp till 10% i bonus

  Skuru og Ekeby i hardtslående kombinasjon

  Ekeby by Sensum er en serie møbler som vever sammen natur og skandinavisk design. Se for deg en mening som holder høy kvalitet år etter år, men som endrer karakter avhengig av miljø og omsorg. Møbel...

  Se full produktbeskrivelse

  Hjemlevering

  Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

  Produktanmeldelser

  Skuru og Ekeby i hardtslående kombinasjon

  Ekeby by Sensum er en serie møbler som vever sammen natur og skandinavisk design. Se for deg en mening som holder høy kvalitet år etter år, men som endrer karakter avhengig av miljø og omsorg. Møbelserien Ekeby er en solid møbelserie med ben og rammer i galvanisert stål som er pulverlakkert og deretter belagt med FSC-sertifisert teak.

  Akkurat som Ekeby er Skuru by Sensum et møbel med detaljer av teak, i dette tilfellet i litt mindre skala representert med en detalj på armlenet. Ekeby og Skuru er en møbelserie som skaper sin egen unike karakter avhengig av miljøet og omsorgen den får, men som alltid vil stå stødig takket være de vedlikeholdsfrie rammene.

  Teak er et levende materiale som gråner med tiden, noe som betyr at møblene blir mer rustikke etter hvert som tiden går. Hvis du vil gjenvinne den livlige teakfargen er svaret en behandling med teakolje og sandpapir.

  Outdoor Living & Nature

  Teknisk informasjon
  Farge: Teak & Hvit
  Materiale: Teak & Pulverlakkert stål

  Mål Bord
  Lengde: 200 cm
  Bredde: 90 cm
  Høyde: 74 cm

  Mål Benk
  Lengde: 180 cm
  Bredde: 35 cm
  Høyde: 45 cm

  Mål Stablestol x 3 stk
  Bredde: 55 cm
  Høyde: 86 cm
  Dybde: 58 cm

  Sensum Brand Philosophy

  - Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -

  Sensums elegante utemøbler skaper forutsetninger for det perfekte uterom, en plass for lek, avkobling eller sosialt samvær, et sted for livets kanskje fineste stunder. Sensums design er skandinavisk stilrent og går ikke på akkord med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og god materialkunnskap lager Sensum utemøbler som er like elegante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, det tidløse formspråket og de solide materialene gjør at møblene bare blir vakrere med årene. Det er det vi kaller ekte bærekraft. Sensum er stolte over å forlenge den svenske sommeren.

  Vedlikeholdsråd

  Ekeby & Skuru sine rammer er helt vedlikeholdsfrie, bortsett fra at du iblant kan trenge å vaske bort skitt og støv med et mildt rengjøringsmiddel. For å opprettholde teak trenger du teakolje, og vi anbefaler at du smører møblene 2-3 ganger i året, avhengig av hvor utsatt miljø møblene er i. Ønsker du å få tilbake den nye følelsen i teak bruker du sandpapir og deretter teakolje. Når du ikke ruker møblene anbefaler vi at du holder de beskyttet for best mulig holdbarhet.

  Lagring

  For lagring om vinteren anbefaler vi at du oppbevarer møblene i et tørt og ventilert rom.

  Mer informasjon
  Produktnamn SPISEGRUPPE SENSUM EKEBY & SKURU TEAK HVIT BORD + BENK + 3 S
  Artikelnummer 7005551K
  EAN-nr 0200500271447
  Netto vikt 0
  Varemerke SENSUM

  21961+ fornøyde kunder!

  30034 Recensioner
  Les kundeanmeldelser!

  Loading…