Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SPISEBORD SENSUM SKEPPARHOLMEN 70X130 CM SVART

kr 2 399,00 kr 995,00
Minimalistisk og eksklusivt design!
 
Gjennom Skepparholmen by Sensum kommer den skandinaviske stilen virkelig til sin rett. Følelsen sitter i nøye utvalgte materialer kombinert med flott håndverk. Gjennomtenkt, enkelt og tidløst. Det er...
Se full produktbeskrivelse
4.5000000000 10

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Minimalistisk og eksklusivt design!
 
Gjennom Skepparholmen by Sensum kommer den skandinaviske stilen virkelig til sin rett. Følelsen sitter i nøye utvalgte materialer kombinert med flott håndverk. Gjennomtenkt, enkelt og tidløst. Det er ikke rart at Scandinavian Design har blitt en egen retning i designverdenen.
 
Skepparholmen har stativ i galvanisert og pulverlakkert stål. Dette gjør spisebordet mer eller mindre vedlikeholdsfritt. Det eneste som behøves er å gå over med mildt såpevann og klut ved behov.
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Materiale: Galvanisert og pulverlakkert stål
Mål Bord
Lengde: 130 cm
Bredde: 70 cm
Høyde: 62 cm
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsetning for det perfekte uterommet, en plass for lek, en plass for avslapning eller en plass for sosiale tilstelninger. Rett og slett en plass for livets kanskje aller fineste stunder.
Designet til Sensum er skandinavisk og de går ikke på kompromiss med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og gode materialer skaper Sensum utemøbler som er like elgante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, den tidløse formen og de holdbare materialene gjør dessuten at møblene bare blir finere og finere etter som årene går. Det er hva vi kan kalle solid håndverk. Sensum er stolte over å kunne forlenge den norske sommeren.
 
Vedlikehold
Skepparholmen er praktisk talt helt vedlikeholdsfritt. Skulle spisebordet bli tilgriset eller har behov for rengjøring, trenger du kun å gå over med mildt såpevann og klut. For at Sensum-bordet ditt skal holde seg fin og fresh over flere sesonger, anbefaler vi å beskytte møblementet med et overtrekk når det ikke er i bruk.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare bordet i et tørt og ventilert rom.
Mer informasjon
Produktnavn SPISEBORD SENSUM SKEPPARHOLMEN 70X130 CM SVART
Artikelnummer 7004418A
Vikt 25.600000
EAN-nr 4024506610781
Netto vikt 22.40
Farge SORT
Type MATBORD
Varemerke SENSUM

23432+ fornøyde kunder!

31739 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…