Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SOLSENG SUNFUN MATHILDA SVART

Sikre deg den mest komfortable solingen!
Med sine fleksible former og justerbare ryggstøtte garanterer solsenger Mathilda den beste komforten for alle sommerens avslappende stunder. Solsenger leveres med pute og er sammenleggbar, noe som let...
Se full produktbeskrivelse
5.0000000000 17
kr 3 199,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 306:-/måned. Opp till 10% i bonus

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Sikre deg den mest komfortable solingen!
Med sine fleksible former og justerbare ryggstøtte garanterer solsenger Mathilda den beste komforten for alle sommerens avslappende stunder. Solsenger leveres med pute og er sammenleggbar, noe som letter vinterlagringen betraktelig. 
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Materiale: Aluminium og kunstrotting, pute i polyester
Bredde: 61 cm
Høyde: 42-77 cm
Lengde: 200 cm
 
Vedlikeholdsråd kunstrotting
Møbelet er laget i kunstrotting, som vil si at møbelet ikke krever noe spesiell vedlikehold. For at ditt møbel skal holde seg fin over flere sesonger anbefaler vi deg å tørka av regelmessig med et mildt rengjøringsmiddel og en fuktig klut. 
 
Når møbelet ikke er i bruk anbefaler vi deg å bruke et møbeltrekk. Ved oppbevaring er det best om møbelet står i et tørt og ventilert rom.
 
Vedlikeholdsråd pute
Denne puten er laget for utendørsbruk, men tåler bare mindre fuktighet. Det vil si at du aldri skal ha puten ute ved regn/nedbør. For at puten ska lholde seg fresh og in over flere sesonger er det best å oppbevare puten i en putekasse når den ikke er i bruk. 
 
På hver pute finnes det en vaskeanvisning. Har du derimot fått en mindre smuss- eller fettflekk som ikke krever noe søtrre vask, anbefaler vi å bruke lerret- eller putevask som er skreddersydd for stoffet.
 
Mer informasjon
Produktnamn SOLSENG SUNFUN MATHILDA SVART
Artikelnummer 7002685A
Vikt 15.000000
EAN-nr 5708155664874
Netto vikt 12.50
Type SOLSÄNG
Varemerke SUNFUN

21768+ fornøyde kunder!

29770 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…