Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SOLSENG + SIDEBORD SENSUM ASPVIK COMFORT

5.0000000000 1
1 x SOLSENG SENSUM ASPVIK COMFORT TEAK SVART   + kr 0,00
1 x SIDEBORD SENSUM ASPVIK TEAK SVART   + kr 0,00

Inneholder:

  kr 10 289,00 kr 8 990,00
  Delbetal med Premium Kontokort
  Fra 789:-/måned. Opp till 10% i bonus

  Perfekt sett for å koble av i både sol og skygge

  Aspvik Comfort-serien har virkelig lagt mye arbeid og holder på ingen måte tilbake - ikke i valg av materiale eller komfort. Kjendisparet Jon Olsson og Janni Olsson Delér har vært med på å des...

  Se full produktbeskrivelse

  Hjemlevering

  Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

  Lagerstatus i varehus:

  Produktanmeldelser

  Perfekt sett for å koble av i både sol og skygge

  Aspvik Comfort-serien har virkelig lagt mye arbeid og holder på ingen måte tilbake - ikke i valg av materiale eller komfort. Kjendisparet Jon Olsson og Janni Olsson Delér har vært med på å designe denne serien og gi den alt de mener kjennetegner møbler av høy kvalitet. De ekstra tykke putene sørger for at du legger deg komfortabelt og den generøse bredden på møblene gjør dem perfekte til å krype opp i og nyte de stille øyeblikkene om sommeren.

  Solsengen er perfekt for late dager, både i den glødende solen og i den kjølige skyggen. Sammen med det slanke sidebordet vil det være det perfekte stedet å lese sommerromaner og drikke juice.

  Aspvik av Sensum er et tidløst designet møbel med stilige detaljer og linjer. Når tiden går, vil Aspvik skape sin egen unike karakter som er avhengig av miljøet og omsorgen du gir møbelet. Teakdetaljene i møblene er livlige og gråner etter hvert som tiden går. Sensum vil aldri gå på akkord med materialvalgene og på grunn av dette er all teak FSC-sertifisert.


  Aspvik er et møbel som vil eldes med deg og alltid stå stabilt på sine vedlikeholdsfrie rammer i pulverlakkert stål. Ønsker du å få tilbake møbelets ungdom er en behandling med teakolje og sandpapir svaret. Du kan også droppe sandpapiret  for å bevare karakteren treverket får over tid. Livet utendørs skal være på dine premisser - Sensum.


  Teknisk informasjon Solseng
  Farge: Teak & Svart, lysegrå puter
  Materiale: Teak & Pulverlakkert stål
  Materiale puter: 100% olefin
  Puter medfølger

  Mål Solseng
  Lengde: 201,5 cm
  Bredde: 70 cm
  Høyde: 23 cm

  Teknisk informasjon Sidebord
  Farge: Teak & Svart
  Materiale: Teak & Pulverlakkert stål

  Mål Sidebord
  Bredde: 40 cm
  Dybde: 40 cm
  Høyde: 31 cm

  Sensum Brand Philosophy

  - Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -

  Sensums elegante utemøbler skaper forutsetninger for det perfekte uterom, en plass for lek, avkobling eller sosialt samvær, et sted for livets kanskje fineste stunder. Sensums design er skandinavisk stilrent og går ikke på akkord med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og god materialkunnskap lager Sensum utemøbler som er like elegante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, det tidløse formspråket og de solide materialene gjør at møblene bare blir vakrere med årene. Det er det vi kaller ekte bærekraft. Sensum er stolte over å forlenge den svenske sommeren.

  Vedlikeholdsråd

  Aspvik-seriens rammer er helt vedlikeholdsfrie, bortsett fra at du iblant kan trenge å vaske bort skitt og støv med et mildt rengjøringsmiddel. For å opprettholde teak trenger du teakolje, og vi anbefaler at du smører møblene 2-3 ganger i året, avhengig av hvor utsatt miljø møblene er i. Ønsker du å få tilbake den nye følelsen i teak bruker du sandpapir og deretter teakolje. Når du ikke ruker møblene anbefaler vi at du holder de beskyttet for best mulig holdbarhet.

  Lagring

  For lagring om vinteren anbefaler vi at du oppbevarer møblene i et tørt og ventilert rom.

  Mer informasjon
  Produktnamn SOLSENG + SIDEBORD SENSUM ASPVIK COMFORT
  Artikelnummer 7008924K
  EAN-nr 0200500286861
  Type SOLSÄNG
  Varemerke SENSUM

  22178+ fornøyde kunder!

  30258 Recensioner
  Les kundeanmeldelser!

  Loading…