Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SOLSENG SENSUM SKEPPARHOLMEN VENSTRE SVART

kr 7 999,00 kr 5 995,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 539:-/måned. Opp till 10% i bonus
Full avkobling i vakker en solseng!
 
Gjennom Skepparholmen by Sensum kommer den skandinaviske stilen virkelig til sin rett. Følelsen sitter i nøye utvalgte materialer kombinert med flott håndverk. Gjennomtenkt, enkelt og tidløst. Det er...
Se full produktbeskrivelse
Nyhet!
5 3

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Full avkobling i vakker en solseng!
 
Gjennom Skepparholmen by Sensum kommer den skandinaviske stilen virkelig til sin rett. Følelsen sitter i nøye utvalgte materialer kombinert med flott håndverk. Gjennomtenkt, enkelt og tidløst. Det er ikke rart at Scandinavian Design har blitt en egen retning i designverdenen.
 
Skepparholmen har stativ i galvanisert og pulverlakkert stål. Dette gjør solsengen mer eller mindre vedlikeholdsfri. Det eneste som behøves er å gå over med mildt såpevann og klut ved behov. Putene har trekk i polyester.
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Farge puter: Lysegrå
Materiale: Galvanisert og pulverlakkert stål
Materiale puter: Vannavstøtende polyester
 
Mål Solseng venstre
Lengde: 205 cm
Bredde: 107,5 cm
Høyde: 66 cm
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsetning for det perfekte uterommet, en plass for lek, en plass for avslapning eller en plass for sosiale tilstelninger. Rett og slett en plass for livets kanskje aller fineste stunder.
Designet til Sensum er skandinavisk og de går ikke på kompromiss med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og gode materialer skaper Sensum utemøbler som er like elgante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, den tidløse formen og de holdbare materialene gjør dessuten at møblene bare blir finere og finere etter som årene går. Det er hva vi kan kalle solid håndverk. Sensum er stolte over å kunne forlenge den norske sommeren.
 
Vedlikehold
Skepparholmen er praktisk talt helt vedlikeholdsfritt. Skulle solsengen bli tilgriset eller har behov for rengjøring, trenger du kun å gå over med mildt såpevann og klut. For at Sensum solseng skal holde seg fin og fresh over flere sesonger, anbefaler vi å beskytte utemøblemntet med er overtrekk når den ikke er i bruk. Putene skal håndvaskes.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare solsengen i et tørt og ventilert rom.
Mer informasjon
Produktnavn SOLSENG SENSUM SKEPPARHOLMEN VENSTRE SVART
Artikelnummer 7001115A
Vikt 44.780000
EAN-nr 4024506658264
Netto vikt 37.00
Farge SORT
Type SOLSÄNG
Varemerke SENSUM

23671+ fornøyde kunder!

32000 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…