Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SOLSENG SENSUM EKEBY TEAK SVART

Finnes bare i varehus
Nyt livet utendørs!
 
Ekeby by Sensum er en serie med møbler som knytter natur og skandinavisk design sammen. Se for deg en overflate som holder høy kvalitet år etter år, men som skifter karakter ut fra miljø og håndtering. Møbelserien ...
Se full produktbeskrivelse
kr 4 999,00 kr 2 995,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 289:-/måned. Opp till 10% i bonus

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Nyt livet utendørs!
 
Ekeby by Sensum er en serie med møbler som knytter natur og skandinavisk design sammen. Se for deg en overflate som holder høy kvalitet år etter år, men som skifter karakter ut fra miljø og håndtering. Møbelserien Ekeby er en stor møbelserie med ben og stamme i galvanisert stål som er pulverlakkert og som har bordplate i FSC-sertifisert teak.
 
Ekeby solseng er et solid møbel takket være de vedlikeholdsfrie og solide materialene. Stolen kan i tillegg stables. Teak er et levende materiale som blir grålig med tiden, dette gjør at møbelet vil oppleves mer som rustikk. Ønsker du at solsengen skal bevare sitt tilnærmet likt opprinnelig utseende, kan du behandle teak-treet med sandpapir og olje.
 
Outdoor Living & Nature Combined - Ekeby by Sensum.
 
Teknisk informasjon
Farge: Teak og svart
Materiale: Teak og pulverlakkert stål
Materiale hjul: Plast
 
Mål Bord
Lengde: 195 cm
Bredde: 71 cm:
Høyde: 91 cm
Diameter hjul: 15 cm
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsetning for det perfekte uterommet, en plass for lek, en plass for avslapning eller en plass for sosiale tilstelninger. Rett og slett en plass for livets kanskje aller fineste stunder.
Designet til Sensum er skandinavisk og de går ikke på kompromiss med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og gode materialer skaper Sensum utemøbler som er like elgante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, den tidløse formen og de holdbare materialene gjør dessuten at møblene bare blir finere og finere etter som årene går. Det er hva vi kan kalle solid håndverk. Sensum er stolte over å kunne forlenge den norske sommeren.
 
Vedlikehold
Understellet i Ekeby-serien er helt vedlikeholdsfritt, og du trenger kun å gå over med mildt såpevann og klut. Sete og rygg bør behandles med teak-olje 2-3 ganger pr. år, avhengig av miljøet solsengen står i, samtidig som den med fordel kan slipes ned med finkornet sandpapir før det behandles med olje. For at Sensum-sengen din skal holde seg fin og fresh over flere sesonger, anbefaler vi å beskytte møbelet med et overtrekk når det ikke er i bruk.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare det i et tørt og ventilert rom.
Mer informasjon
Produktnamn SOLSENG SENSUM EKEBY TEAK SVART
Artikelnummer 7001141A
Vikt 32.000000
EAN-nr 5712110012624
Netto vikt 28.00
Farge SORT
Type SOLSÄNG
Varemerke SENSUM

22178+ fornøyde kunder!

30258 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…