Varehuset i Vestby er åpent! På Liertoppen kan du handle med Click & Collect og Ring & Bestill, eller handle som vanlig online
Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter

SMART SENSOR GARDENA

kr 1 399,00
3.0000000000 4

Smart Sensor fra Gardenas Smart System serie måler og videresender informasjon til Gardenas Smart App, som er kompatibel med iOS og Android.

S...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Smart Sensor fra Gardenas Smart System serie måler og videresender informasjon til Gardenas Smart App, som er kompatibel med iOS og Android.

Sensoren plasseres enkelt i jorden ved siden av en plante som du ønsker å innhente informasjon om. Sensoren måler så jordfuktigheten, temperaturen og lysforholdene og sender denne informasjonen jevnlig via Smart App'en til din smarttelefon eller nettbrett.

Basert på målingene sensoren har gjort, kan innstillingene for Smart Water Control tilpasses optimalt til omgivelsene og justeres til enhver tid uansett hvor du er via App'en. Takket være den informasjonen sensoren har sendt deg, kan du vite nøyaktig når det er på tide å vanne plantene, slik at de holder seg friske og sunne.

Det finnes dessuten flere andre enheter i serien som kan hjelpe deg med vanning, gressklipping og andre ting, hvor alt kan styres gjennom app'en.

For at Smart Sensor skal kunne sende de innhentede opplysningene videre til Smart App'en, må den tilkobles en Smart Gateway-boks, som fungerer som et mellomledd og sikrer en varig og god forbindelse.

Produktinformasjon:

  • Strømforsyning: 2 x AA 1,5 V alkaline batteri (medfølger ikke)

  • Jordfuktighet: 0%-100%

  • Lysintensitet: 0-200000 lx

  • Temperatur: -1°C til +50°C

  • Kompatibel med: Android og iOS

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn SMART SENSOR GARDENA
Artikelnummer 6310057A
Vikt 0.230000
EAN-nr 4078500018845
Netto vikt 0.12
Type SMART SENSOR
Varemerke GARDENA

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…