Laster inn

Vinn billett til World Cup hopp 10-11. desember

Facebook konkurransebetingelser

Vinn billett til fra BAUHAUS til World Cup Lillehammer 10-11. desember. Billet til arenaen, tilgang til eget VIP-område i folketeltet, lunsj i VIP telt og gratis skyttelbuss mellom byen og arenaene.
 
Konkurransen starter 30.11.2016 og slutter 5.12.2016 kl. 10.00. Deltagelse i konkurransen foregår på BAUHAUS Norge sin Facebook side. Du deltar i konkurransen ved å skrive hvem du gjerne vil dele opplevelsen med i kommentarfeltet. 

Vi trekker to heldige vinnere mandag 5.12.2016 kl. 10.00. Vinnerne blir kontaktet via svar på kommentaren i konkurransen, og navnet på vinnerne vil bli offentliggjort i samme konkurranse innlegg når konkurransen er slutt.
Etter dette har vinneren 48 timer (senest svarfrist innen 7.12.2016 kl. 10.00) til å svare via en privat melding på Facebook med riktig navn, telefonnummer og e-post adresse. Hvis fristen overskrides trekkes en ny vinner. 

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer på andre innlegg enn den opprinnelige konkurranse innlegget på BAUHAUS Norges Facebook side ikke registreres som deltagelse i konkurransen. Konkurransen administreres av BAUHAUS Norge. 

Premien kan ikke byttes inn i kontanter eller andre produkter.

Konkurransen er åpen for alle personer bosatt i Norge. Ansatte i BAUHAUS og deres husstand kan ikke delta i konkurransen. BAUHAUS forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner hvis dette oppdages. Påmeldinger til konkurransen som er mottatt etter siste påmeldingsfrist, vil ikke bli tatt i betraktning.

BAUHAUS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere ved mistanke om juks. Konkurransene arrangeres av BAUHAUS og er hverken sponset, støttet eller på annen måte administrert av Facebook. Facebook mottar ikke dine opplysninger.

 

Ved deltagelse i konkurransen er man inneforstått med ovenstående konkurransebetingelser

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt