Laster inn

Kredittkort til din Prosjektkonto

Kredittkort til din Prosjektkonto

I samarbeid med Ekspress Bank så tilbyr vi et rente og gebyrfritt kredittkort til din prosjektkonto.

Med kredittkort fra Bauhaus så kan du handle alle dine varer for opptil 350.000 kr til ditt byggeprosjekt hvor du kan starte med en gang.

Enkel og rask søknad

Det er enkelt og raskt å søke om kredittkort som er knyttet til din prosjektkonto - du kan søke i et Bauhaus varehus. Ved søknad over 50.000 skal kopi av lønnslipp og siste selvangivelse lastes opp i løsningen. Behandlingstiden kan variere fra 1 til 15 minutter avhengig av hvor stort kredittbeløp som søkes på. Kredittavtalen underskrives online ved hjelp av Bank ID.  

Når din søknad av kredittkort til din Prosjektkonto er godkjent og underskrevet, så henvender du deg til kundesentret i varehuset, her vil du få utlevert ditt kredittkort. For å aktivere kortet så mottar du en sms med PIN kode.

Kredittkortet til din Prosjektkonto er da klar til bruk, og du kan handle med en gang i varehuset. 

Fakta om kredittkortet til prosjektkonto

  • Kredittbeløp fra 30.000 til 350.000 kr

  • Opptil 45 dagers rente og gebyrfri kreditt (avhengig av kjøpstidspunktet) såfremt at hele saldoen betales hver måned (det beløpet du har brukt) eller betal et avtalt månedsbeløp til en variabel nominell rente på 6,99%.

  • Effektiv rente på 8,3%*, kr 150.000.-o/12 mnd. Kostnad 6.583.- Totalt 156.583.-

  • Det er en forutsetning at det betales via avtalegiro, ellers påløper det et gebyr på 29kr.

  • Kreditten varer i maks 12 mnd. Såfremt det er utestående saldo på kreditten etter byggeprosjektet ferdigstilles, så skal denne kreditten avvikles. Dette kan skje med å betale inn hele beløpet eller inngå en avtale om nedbetaling.

  • Det er 14 dagers angrerett på kredittavtalen.

  • Har du spørsmål om kreditten eller kredittkortet så kontakt Ekspress Bank på

  • info@ekspressbankmail.no eller telefon 815 45 300 mellom 9 og 18 på hverdager.

* Årlig effektiv rente er beregnet iht. bransjestandard og tar høyde for den nominelle renten på 15,99% ved bruk av kortet hos andre utsalgssteder enn BAUHAUS.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt