Laster inn

Konkurrencebetingelser

Konkurransebetingelser

Ved å delta i jubileumskonkurransen har du mulighet til å vinne følgende premier:

Hovedpremie:

- 1 stk. gavekort til en verdi av kr. 25.000,-

Ukespremier:

- 2 stk. BAUHAUS gavekort á kr. 4.000,-

- 2 stk. BAUHAUS gavekort á kr. 1.000,-

Konkurransen starter 22.08.2017 og avsluttes 04.09.2017. Konkurransen avholdes på bauhaus.no. Du deltar i konkurransen ved å melde deg på og svare riktig på spørsmålet. Vinneren av ukespremien trekkes mandag  28/8 og mandag 4/9. Vinneren av hovedpremien trekkes i uke 36.

Vinneren blir kontaktet av BAUHAUS og offentliggøres med navn og by på bauhaus.no og på facebook.com/BAUHAUSNO. Vinneren har 24 timer til å svare tilbake. Hvis fristen overskrides, forbeholder BAUHAUS seg retten til å trekke en ny vinner.

Premien sendes til vinnerens postadresse. Premien kan ikke byttes til kontanter. Vinneren må selv besørge beskatning av premien.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer på BAUHAUS Norges Facebookside ikke registreres som deltagelse i konkurranse.

Konkurransen er åpen for alle personer bosatt i Norge. Ansatte i BAUHAUS og deres husstand kan ikke delta i konkurransen. BAUHAUS forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom dette oppdages. Påmelding til konkurransen etter fristen vil ikke komme i betraktning. BAUHAUS forbeholder seg retten til å utelukke deltagere ved misstanke om juks.

Spørsmål rundt konkurransen rettes til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

Når du deltar i konkurransen aksepterer du samtidig å motta våre nyhetsmail en gang i uken. Våre nyhetsmail inneholder inspirasjon, tips og aktuelle tilbud til hus og hage innenfor vårt produktsortiment. Du melde deg av tjenesten når som helst.

Ved deltagelse i konkurransen, aksepteres ovenstående konkurransebetingelser.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt