Laster inn

Hagesenter

Hagesenter

Din spesialist for verksted, hus og hage

Gled deg til mange herlige timer i det fri. Hele året rundt presenterer BAUHAUS Hagesenter nye ideer – uansett om det gjelder arbeidet i hagen, soling på terrassen eller en festlig grillfest med venner. Få inspirasjon til å gjøre dine ideer til virkelighet fra vårt kjempesortiment med mer enn 15.000 merkevarer!


I BAUHAUS Hagesenter finner du alt til hagen, altanen, terrassen og huset – naturligvis med beste kvalitet og til gode priser. Spesielt våre eksklusive kvalitetsmerker Gardol, Gardenfuchs, Hurricane, Neptun, Grillstar og Sunfun garanterer et helt uovertruffent forhold mellom pris og kvalitet.

Kjempeutvalg

Hos oss finner du alltid alt det som gjør den grønne årstiden enda flottere - ikke kun i begynnelsen av plantesesongen. Her finner du alltid de aktuelle sesongplantene, slik at du kan pynte i hagen, på altanen eller terrassen, alt etter hva du ønsker. Uansett om du skal plante i krukker eller i blomsterbed, i solen eller i skyggen har vi det du trenger. Naturligvis har vi også et stort tilbehørssortiment med krukker, gjødsel o.l. samt byggematerialer, teknikk og dekorasjon.


Alt etter sesong finner du hageskole-, bed- og altanplanter, stauder, vannplanter og mye, mye mer i hagesenteret. Utover dette gir vi gjerne tilbud på sjeldne ting og vekster.

...Til gode priser

Våre planteinnkjøpere bestreber seg til stadighet på å få vedvarende lave priser og kontrollert kvalitet. Som alltid gir vi de innkjøpsfordelene vi selv oppnår videre til deg som kunde.

12 måneder vekstgaranti

BAUHAUS vekstgaranti innebærer at du ved kjøp av flerårige hageplanter, trær, busker, roser og stauder har sikkerhet for god vekst. Dersom planten dør i løpet av det første året erstatter vi med en ny plante. Husk å ta vare på kvittering.


Vi kan gjøre dette fordi våre gartnere alltid kjøper planter av beste kvalitet. Garantien gjelder ikke ved frost- og uttørkningsskader. Har du spørsmål til hvordan du behandler plantene gir vi deg mer enn gjerne god tips og råd.

 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt