Laster inn

Garantier

Garantier

Lavprisløfte - på alle varer

Vårt lavprisløfte er at vi alltid forsøker å være best på pris i det norske markedet. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lavest priser. Vår prispatrulje undersøker våre konkurrenters priser ukentlig. Vi setter alltid ned prisene dersom vi oppdager at våre priser ikke er lave nok. Vi vil også sette ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.

Med vårt enorme utvalg har vi varer som ikke selges av andre i Norge, men mange varer finner du også i andre butikker. Dersom du skulle finne et identisk produkt i en butikk i Norge til lavere pris innen 14 dager etter innkjøpsdato, tilbyr vi deg som kjøper varen til 12% lavere pris enn hos konkurrenten. Denne garantien gjelder kun varer som er kjøpt inn til eget/privat bruk og i en radius av 50 kilometer fra nærmeste BAUHAUS varehus.

Den lavere prisen må du dokumentere i form av kontrollerbare opplysninger som f. eks. en annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Løftet gjelder også for kampanjeprodukter og tilbudsvarer som konkurrenter tilbyr, ikke bare ordinære priser. For at lavprisløfte skal gjelde for tilbudsvarer må tilbudet være tilgjengelig for alle. At tilbud hos konkurrent må være tilgjengelig for alle, betyr at lavprisløfte ikke gjelder for personlige tilbud gitt den enkelte forbruker, salg i begrenset omfang og tid, kø- og åpningstilbud, postordresalg eller bestillingsvarer.

Lavprisløfte gjelder ikke i forhold til salg via internett eller overfor internett-baserte forretninger, og ikke i forhold til varer innkjøpt hos BAUHAUS som deretter blir tilbudt for videresalg.

5 års BAUHAUS garanti på elektrisk verktøy

BAUHAUS tilbyr 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil på elektrisk verktøy med følgende vilkår:

  • Orginalkvittering må vises.
  • Garantien gjelder ikke for belysning, hagemaskiner, batterier og slitasjedeler.
  • BAUHAUS avgjør om produktet skal repareres, byttes i nytt produkt eller kjøpes tilbake.
  • Garantien gjelder ikke for feil eller slitasje som kan henføres til feilaktig bruk av produktet.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt