Varehuset i Vestby er åpent! På Liertoppen kan du handle med Click & Collect og Ring & Bestill, eller handle som vanlig online
Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter

ROBOTGRESSKLIPPER LANDXCAPE LX812I WIFI 600M²

kr 5 495,00
4.5000000000 25

La roboten gjøre jobben!

Få mer tid til andre ting, og la denne helautomatiske og pålitelige robotgressklipperen ta vare på plenen din. Landxc...

Se full produktbeskrivelse
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 497:-/måned. Opp till 10% i bonus

Produktbeskrivelse

La roboten gjøre jobben!

Få mer tid til andre ting, og la denne helautomatiske og pålitelige robotgressklipperen ta vare på plenen din. Landxcapes robotgressklipper har høy klippeevne og utfører både klipping og lading automatisk. og passer hager opp til 600m². Når batteriet trenger å lade, går klipperen til ladestasjonen på egen hånd og lader. Når klipperen er fulladet igjen, fortsetter roboten klippingen der den slapp. Siden plenklipperen kan klippe plenen din ofte, er klipperesultatet utmerket. LX812i har også Wifi og klipperen er utstyrt med tidtaker og app slik at du hele tiden kan kontrollere klippinge, selv når du er ute og reiser. Du kan velge hvilke tider og dager robotgressklipperen skal klippe plenen.

Det er programmer for klipping av soner for effektiv klipping på isolerte steder og regnsensorer som kan slås av. Du kan justere klippehøyden med et lett grep. Robotklipperen har også sikkerhetssensorer som forhindrer roboten i å tipper overende eller steiler. Regnsensorene fører også til at roboten automatisk returnerer til ladestasjonen når regnet kommer. Ultralydssensorer for å unngå hindringer, og roboten har også digital skjerm for innstilling av PIN-kode og ytterligere programmering.

Du får en perfekt vedlikeholdt plen i henhold til dine behov, og LX812i tar vare på plenen helt på egen hånd. Klipperen er fullpakket med smarte funksjoner og roboten er ekstra enkel å installere og programmere. Landxcape har kunstig intelligens som lar roboten ta beslutninger. Robotklipperen kan navigere og kutte smale passasjer som andre roboter bare kjører rett gjennom. Robotklipperen tilpasser seg deg og plenen, ikke motsatt. Hvis plenen din er opptil 600 m², er Landxcape LX812i designet for deg.

Tilbehør inkludert
1 x batteripakke
1 x lader
1 x ladestasjon
Spikere til ladestasjonen
15 m forlengelseskabel
9 x klippeblad
9 x skruer
130 m avgrensningstråd
180 x plugger til begrensningskabler
1 x hexnøkkel
1 x kontakt

Teknisk informasjon
Farge: Svart
Arbeidsområde: Opptil 600 m²
Batterispenning: 20V Maks
Batteri: 2,0 Ah Li-Ion
Klippebredde: 18 cm
Klippehøyde: 30-60 mm
Maksimal helning: 35%, 20 °
Ladetid: 80 min
Regnsensorer: Ja

WiFi
Internett-tilkobling via WiFi sammen med Worx Landroid-appen gir deg muligheten til enkelt å planlegge dagene og tidspunktene du vil at Landroid skal klippe plenen. Gjennom appen kan du også overvåke robotgressklipperen og se status med noen få enkle klikk. Worx Landroid-appen lastes enkelt ned til både iOS- og Android-smarttelefoner.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn ROBOTGRESSKLIPPER LANDXCAPE LX812I WIFI 600M²
Artikelnummer 6314448A
Vikt 15.000000
EAN-nr 6924328324034
Netto vikt 9.00
Type ROBOTGRÄSKLIPPARE
Varemerke LANDXCAPE
Klippbredd 18CM

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…