Viktig informasjon angående Hente i Varehus & Covid-19

ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI MED GARASJE

4.0000000000 1
1 x GARASJE AL-KO TIL ROBOTGRESSKLIPPER ROBOLINHO   + kr 0,00
1 x ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI 1000M²   + kr 0,00

Inneholder:

  kr 11 999,00
  Delbetal med Premium Kontokort
  Fra 1039:-/måned. Opp till 10% i bonus
  La roboten gjøre jobben!
  Få mer tid til overs til annet og la denne automatiske og pålitelige robotgressklipperen ta hånd om plenen din. Robotgressklipperen Robolinho 1150 WIFI fra AL-KO har høy klippekapasitet og utfører klippingen automat...
  Se full produktbeskrivelse

  Hjemlevering

  Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

  Lagerstatus i varehus:

  Produktanmeldelser

  La roboten gjøre jobben!
  Få mer tid til overs til annet og la denne automatiske og pålitelige robotgressklipperen ta hånd om plenen din. Robotgressklipperen Robolinho 1150 WIFI fra AL-KO har høy klippekapasitet og utfører klippingen automatisk og passer gressflater opp til 1000m2. Nyt friheten mens roboten klipper plenen. Ettersom robotgressklipperen kan klippe gressmatten ofte blir resultatet perfekt. Robolinho 500 har også WIFI og er utstyrt med timer og app slik at du kan få kontroll over klippen selv når du er på reisende fot. Du kan velge under hvilke tider og dager robotgressklipperen skal klippe gresset.
   
  Robotgressklipperen er lydløs og håndterer helning på opp til 45% og klipphøyden kan du også justere selv med et lett håndgrep. Vendbare kniver som gjør at levetiden er 4 ganger lengre enn vanlig. Roboten har sikkerhetssensorer som beskytter mot skader og tyveri. Om roboten støter på en gjenstand stopper roboten med en gang for å ikke bli skadet. Robolinho har tre valgfrie startpunkter som garanterer en god utsikt over klippeområdet. Enkel å montere, installere og ladestasjonen er enkel å bruke. Sørger for perfekt klipping og gresset hakkes i beholderen og overføres til gressmatten som naturlig gjødsel.
   
  Robolinho kjenner løft og helning og stanser umiddelbart. Når roboten registrerer den minste ytre bevegelse, trer sikkerhetsprotokollen i kraft. Når gjenstander kommer i veien, registrerer roboten den og manøvrer unna ulykken umiddelbart. Du vil få en perfekt vedlikeholdt plen i henhold til dine behov med Robolinho 1150 WIFI som tar seg av plenen din på egen hånd. Fullpakket med smarte funksjoner for å gjøre ting enklere for deg. Robotklipperen kan navigere og kutte smale passasjer opp til 60 cm. Roboten tilpasser seg deg og letter hverdagen din. Du angir din personlige PIN-kode på roboten.
   
  Med din Wifi kan du kontrollere roboten i hagen din. Du bruker telefonen til å gi instruksjoner, og du kan enten starte klippingen manuelt, eller du kan instruere om å ta en pause og avslutte klippingen. Du kan også sende roboten tilbake til basestasjonen for lading og over natten. Du kan gjøre alt dette ved å trykke på en knapp på telefonen din med AL-KO inTOUCH-appen. Du mottar feilmeldinger om status, hvis roboten sitter fast eller hvis noen annen feil har oppstått. Du kan alltid holde deg oppdatert om hvordan roboten din fungerer.
   
  Den har også en garasje med foldefunksjon for Robolinho® robotgressklippere for å beskytte mot regn og sol.
   
  WIFI
  Internett-tilkobling via WiFi sammen med AL-KO inTOUCH-appen gir deg muligheten til enkelt å planlegge de dagene og tidspunktene du vil at roboten skal klippe plenen. Gjennom appen kan du også overvåke robotgressklipperen og se dens status med noen få enkle klikk. AL-KO inTOUCH lastes enkelt ned til både iOS- og Android-smarttelefoner.
   
  Medfølgende tilbehør
  Garasje med sammenleggbar funksjon
  150 m avgrensningstråd
  180 x maljer
  Teknisk informasjon
  Farge: Grå
  Mål: 60x40x29 cm
  Arbeidsområde: Opptil 1000 m²
  Batterispenning: 25V
  Batteri: 5 Ah litiumion
  Skjærebredde: 22 cm
  Klippehøyde: 25-55 mm
  Maksimal helning: 45%, 25 °
  Ladetid: 60 min
  Regnsensorer: Nei.
  Stille: Ja
  WiFi: Ja
  Mer informasjon
  Produktnavn ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI MED GARASJE
  Artikelnummer 6311584K
  EAN-nr 0200500393484
  Varemerke AL-KO
  Type ROBOTGRÄSKLIPPARE

  26763+ fornøyde kunder!

  35545 Recensioner
  Les kundeanmeldelser!

  Loading…