Viktig informasjon angående Hente i Varehus & Covid-19

ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI 1000M²

kr 11 999,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 1039:-/måned. Opp till 10% i bonus
Finnes bare i varehus

La roboten gjøre jobben!

Få bedre tid til å gjøre andre ting mens denne automatiske og pålitelige robotgressklipperen sørger for klipping av plenen din. Robotgressklipperen Robolinho 1150 WIFI fra AL-KO har høy klippekapasitet, utfører klip...

Se full produktbeskrivelse
4.5000000000 3

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

La roboten gjøre jobben!

Få bedre tid til å gjøre andre ting mens denne automatiske og pålitelige robotgressklipperen sørger for klipping av plenen din. Robotgressklipperen Robolinho 1150 WIFI fra AL-KO har høy klippekapasitet, utfører klipping automatisk og er ideell til gressplener på opptil 1000 m². Slapp av mens roboten klipper plenen! Siden robotgressklipperen kan klippe plenen din ofte, blir resultatet perfekt. Robolinho 1150 har til og med Wifi og er utrustet med timer og app, slik at du kan ha full kontroll over gressklippingen selv når du er på reisefot. Du kan stille inn tider og dager robotgressklipperen skal klippe gresset.

Maskinen er lydløs og takler skråninger på opptil 45%. Klippehøyden kan du enkelt justere selv. Vendbare kniver gjør at levetiden er 4 ganger lengre enn vanlig. Roboten har sikkerhetssensorer som beskytter mot skader og tyveri. Skulle roboten støte på noe, vil den stanse slik at den ikke skades. Robolinho har tre valgfrie startpunkter som garanterer godt tilsyn av klippeområdet. Enkel å montere og installere, og ladestasjonen er enkel å bruke. Sikrer perfekt klipping, og gresset hakkes opp i beholderen og resirkuleres som organisk gjødsel til plenen.

Robolinho er produsert med en sikkerhetsteknologi som gjør at den sikker både for mennesker og dyr. Når roboten kjenner den minste eksterne bevegelse, trer sikkerhetsprotokollen i kraft. Når noe kommer i veien, registrerer roboten dette og unngår ulykke ved å manøvrere umiddelbart.

Robotgressklipperen har mange smarte funksjoner. Den kan navigere og klippe smale stier på opptil 60 cm. Roboten tilpasses deg og gjør din hverdag enklere. Du bruker din personlige pin-kode på roboten.

Med Wifi kan du styre roboten i hagen din. Du bruker mobiltelefonen din for å gi instruksjoner, og du kan velge å starte klippingen manuelt, eller du kan instruere pauser og stans av klippingen. Du kan også sende roboten tilbake til basestasjonen for lading og overnatting. Alt dette kan du gjøre med et knappetrykk på telefonen med AL-KO inTOUCH-app'en. Du vil motta feilmelding dersom roboten har kjørt seg fast eller om en annen feil har oppstått. Du kan alltid holde deg oppdatert om hvordan roboten din fungerer.

Tilbehør som medfølger
150 m avgrensningskabel
180 x jordspiker

Teknisk informasjon
Farge: Grå
Mål: 60x40x29 cm
Arbeidsareal: Opptil 1000 m²
Batterispenning: 25V
Batteri: 5 Ah Litium-Ion
Klippebredde: 22 cm
Klippehøyde: 25-55 mm
Maks. skråning: 45 %, 25°
Ladetid: 60 min
Regnsensorer: Nei
Lydløs: Ja
Wifi: Ja

WIFI
Internettilkobling via Wifi sammen med AL-KO inTOUCH app'en gir deg muligheten til enkelt å bestemme hvilke dager og tider du vil at roboten skal klippe gressplenen. Via app'en kan du til og med overvåke roboten og se dens status med et par enkle klikk. AL-KO inTouch lades enkelt ned både til iOS og Android smarttelefoner.

Mer informasjon
Produktnavn ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLINHO 1150 WIFI 1000M²
Artikelnummer 6311584A
Vikt 15.820000
EAN-nr 4003718356106
Netto vikt 12.30
Type ROBOTGRÄSKLIPPARE
Varemerke AL-KO
Batterikapacitet 20V
Klippbredd 22 CM

26763+ fornøyde kunder!

35545 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…