Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLIHNO 500 WIFI 500M²

kr 9 999,00
Delbetale med Premium Kontokort
Fra 873:-/måned. Upp till 10% i bonus

La roboten gjøre jobben!

Få mer tid til andre ting og la denne helautomatiske og pålitelige robotgressklipperen ta vare på plenen. Robolinho 500 WIFI kan klippe gressarealer på opptil 500 m² og helninger på opptil 45%. Robotklipperen kan pass...

Se full produktbeskrivelse
Nyhet!
5.0000000000 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

La roboten gjøre jobben!

Få mer tid til andre ting og la denne helautomatiske og pålitelige robotgressklipperen ta vare på plenen. Robolinho 500 WIFI kan klippe gressarealer på opptil 500 m² og helninger på opptil 45%. Robotklipperen kan passere gjennom smale passasjer som ikke er bredere enn 60 centimeter.

Få mer tid til noe annet, og la denne automatiske og pålitelige robotgressklipperen ta vare på plenen din. Robotgressklipper Robolinho 500 WIFI fra AL-KO har høy skjæreevne og klipper og passer automatisk gressarealer på opptil 500 m². Nyt ledigheten mens roboten klipper plenen din. Fordi robotgressklipperen kan klippe plenen din ofte, er klipperesultatet utmerket. Robolinho 500 har også Wifi og er utstyrt med tidtaker og app slik at du kan kontrollere klippingen din selv når du er ute og reiser. Du kan velge i hvilke tider og dager robotgressklipperen skal klippe.

Robotklipperen er lydløs og håndterer skråninger med en helning på opptil 45%, og klippehøyden kan du til og med justere deg selv med et lett grep. Vendbare kniver som gjør levetiden 4 ganger lengre enn vanlig. Roboten har sikkerhetssensorer som beskytter mot skade og tyveri. Hvis roboten møter et objekt, stopper roboten øyeblikkelig, noe som betyr at roboten ikke er skadet. Robolinho har tre valgfrie startpunkter som garanterer en god utsikt over skjæreområdet. Lett å montere, installere og ladestasjonen er enkel å bruke. Sikrer perfekt klipping og gresset blir hakket i beholderen og ført tilbake til plenen som naturlig gjødsel.

Du får en perfekt vedlikeholdt plen i henhold til dine behov, og 500 WIFI tar vare på plenen helt på egen hånd. Klipperen er fullpakket med smarte funksjoner og roboten er ekstra enkel å installere og programmere. Robotklipperen kan navigere og kutte smale passasjer som andre roboter bare kjører rett gjennom. Robotklipperen tilpasser seg deg og plenen, ikke motsatt.

Med din Wifi kan du kontrollere roboten i hagen din. Du bruker telefonen til å gi instruksjoner, og du kan enten begynne å klippe manuelt, eller du kan instruere om å ta en pause og slutte å klippe. Du kan også sende roboten tilbake til basestasjonen for lading over natten. Du kan gjøre alt dette ved å trykke på en knapp på telefonen din med AL-KO inTOUCH-appen. Du mottar feilmeldinger om status, hvis roboten sitter fast eller hvis annen feil har oppstått. Du kan alltid holde deg oppdatert om hvordan roboten din fungerer.

Tilbehør inkludert
100 m avgrensningstråd
90 x plugger

Teknisk informasjon
Farge: Grå
Mål: 60x40x29 cm
Areal: Opptil 500 m²
Batterispenning: 20V
Batteri: 2.24 Ah litiumion
Klippebredde: 20 cm
Klippehøyde: 25-55 mm
Maksimal helning: 45%, 25 °
Ladetid: 60 min
Regnsensorer: Nei
Lydløs: Ja
WiFi: Ja

WiFi
Internett-tilkobling via WiFi sammen med AL-KO inTOUCH gir deg muligheten til enkelt å planlegge dagene og tidspunktene du vil at klipperen skal klippe plenen. Gjennom appen kan du også overvåke robotgressklipperen og se status med noen få enkle klikk. AL-KO-appen lastes enkelt ned til både iOS- og Android-smarttelefoner.

Mer informasjon
Produktnamn ROBOTGRESSKLIPPER AL-KO ROBOLIHNO 500 WIFI 500M²
Artikelnummer 6311583A
Vikt 17.340000
EAN-nr 4003718355758
Netto vikt 7.60
Type ROBOTGRÄSKLIPPARE
Varemerke AL-KO
Batterikapacitet 20V
Klippbredd 20 CM

Anmeldelser

Her kan du stille et spørsmål eller legge inn en anmeldelse av BAUHAUS-produkter.

Les mer om anmeldelser her

20617+ fornøyde kunder!

28054 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…