Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

REDSKAPSBOD LOUMAN LILLEVILLA 498 FUNKKIS 15M²

kr 29 995,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 2539:-/måned. Opp till 10% i bonus
Finnes bare i varehus

Praktisk bod med pulttak!

Luoman Lillevilla 498 15 m² bod med pulttak for effektiv vannavisning. Veggene er produsert i 28 mm panel. Boden er utstyrt med dobbel dør som gjør det enkelt å oppbevare for eksempel gressklipper og lignende hagereds...

Se full produktbeskrivelse
4 4

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Praktisk bod med pulttak!

Luoman Lillevilla 498 15 m² bod med pulttak for effektiv vannavisning. Veggene er produsert i 28 mm panel. Boden er utstyrt med dobbel dør som gjør det enkelt å oppbevare for eksempel gressklipper og lignende hageredskaper. Ved hjelp av tydelige monteringsanvisninger er annekset enkelt å montere selv.

Teknisk informasjon
Mål: 4,48X3,28 meter
Areal: 15 m²
Veggtykkelse: 28 mm
Pakkedimensjon: 448x115x66 cm
Vekt: 920 kg

Lagring
Ferdig bearbeidede materialer og andre deler er pakket i plastemballasje. Om ikke bygget settes opp med en gang, må materialet lagres innendørs eller godt tildekket. Emballasjen skal ikke tas av.
En lagret del må løftes ordentlig opp fra bakken slik fuktighet i underlaget ikke trenger gjennom emballasjen. Underlaget må være flatt.
Beskytt delene mot sol, regn og fuktighet til de skal monteres. Bygg bygget så rask som mulig etter emballasjen er åpnet. Om arbeidet blir avbrutt, skal delene beskyttes. Under lagring og byggeprosess er det viktig å tenke på at treverk er et porøst materiale som skal håndteres med varsomhet så det ikke blir skadet.

Fundament
Et godt fundament er den viktigste forutsetningen for en vellykket konstruksjon. Underlaget må være helt jevnt og horisontalt. Bygningen må være vannrett også etter at den er reist for å fungere som den skal. Pass på at underlaget er godt drenert for å forhindre tele ved behov benytt markisolering. Se vedlagt tegning på fundamentarbeid som anbefales.

Beskyttelsesbehandling
Beskyttelsesbehandling/maling mot bleking og mugg (be malingsforhandler om råd) må gjøres to ganger umiddelbart etter byggets oppføring. Best resultat oppnås om behandlingen utføres ved temperatur over +5° og tørt vær. Ha i bakhodet at beskyttelsesmiddelet kan trenge gjennom kvister eller sprekker i treverket og danne flekker på innsiden, vi anbefaler derfor også behandle byggets innside. Vannet trenger lettest inn i konstruksjonen gjennom takfot og endeveden på treverket. Beskytt derfor disse områdene spesielt nøye og ofte, årlig om nødvendig.
Vedlikehold
Trygg og langvarig bruk av boden forutsetter regelmessig kontroll av delenes beslag og tilstand, samt vedlikehold ved behov (Gjelder spesielt takkonstruksjonen, tak materiale, dører og vindu, bodens grunnmur, stormsikring, beskyttelsesbehandling). Forsømmelse av kontroll og vedlikehold kan skade bygningen eller utgjøre sikkerhetsrisiko for brukeren.

Montering
Monteringsanvisningene på BAUHAUS.no er kun ment som veiledning. Benytt alltid anvisningen som følger med leveransen når du skal montere ditt Luoman produkt.

OBS! I den vedlagte monteringsanvisningen finnes det en deleliste og tegninger av veggkonstruksjonen, som viser hvilke deler som tilhører leveransen. Kontroller delene ved hjelp av listen, om noe mangler eller er ødelagt, vennligst kontakt vår kundeservice så fort som mulig.

Mer informasjon
Produktnavn REDSKAPSBOD LOUMAN LILLEVILLA 498 FUNKKIS 15M²
Artikelnummer 6204754A
Vikt 920.000000
EAN-nr 6418635048276
Netto vikt 913.00
Type BOD
Varemerke LUOMAN

26563+ fornøyde kunder!

35334 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…