PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
10 Vurderinger
Still et spørsmal

POSISJONSLENESTOL HILLERSTORP BULLERÖ HVIT

kr 1 995,00
3 10
POSISJONSLENESTOL HILLERSTORP BULLERÖ HVIT
5 Jag är helnöjd med produkten Jag är helnöjd med produkten och helnöjd med leveransen
Posisjonslenestol fra Hillertorp!
 
Justerbar posisjonslenestol i høy kvalitet fra Hillerstorp. Lenestolen er en del av Hillerstorp sin Bul...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Posisjonslenestol fra Hillertorp!
 
Justerbar posisjonslenestol i høy kvalitet fra Hillerstorp. Lenestolen er en del av Hillerstorp sin Bullerö-serie, som representerer moderne og klassisk design. Lenestolen er laget av FSC-sertifisert furu i hvit lasur.
 
Teknisk informasjon
Farge: Hvit
Materiale: Tre
Bredde: 64 cm
Lengde: 64 cm
Høyde: 108 cm
 
Vedlikeholdsråd Hvitlaserte Møbler
Møblene i denne gruppen er laget av furu som er blitt lasert. Treverk er et levende materiale som absorberer og frigjør fuktighet, noe som kan forårsake sprekker i treets overflate. Styrken og funksjonen til møblene svekkes ikke av overflatesprekker.
Skulle det oppstå gule flekker på kvistene i treverket, vil de til slutt blekne på grunn av sollyset. Du kan også male flekkene med Hillerstorp-lasering.

- For møbler under åpen himmel
Beskytt møblene dine mot fuktighet og regn så mye som mulig. Plasser gjerne møblene under tak når de ikke er i bruk eller dekk dem til med et møbeltrekk. Vask og tørk møblene regelmessig. Bruk et mildt rengjøringsmiddel.
Lasering på møbler som blir brukt under åpen himmel vil gradvis brytes ned av fuktighet, regn og solskinn. Hardest utsatt er horisontale flater som bordplater og armlener. Etter en eller flere sesonger - avhengig av vær, vind og hvor godt du tar hånd om møblene dine - kan det være nødvendig å male møblene på nytt.
Hvis møblene utsettes for en temperatur høyere enn 38 ºC, starter en naturlig prosess i treverket og harpiksen kan trenge ut av treverket, fortrinnsvis ved en del kvister. Før harpiksen har stivnet, kan du tørke den forsiktig av med Hillerstorp-finish. Når møblene avkjøles, stivner harpiksen, og du kan skrape den forsiktig bort.

Lagring
Vinterlagring bør være beskyttet, kjølig og ikke for tørt. Den beste beliggenheten er innendørs på et kjølig og ikke for tørt sted. Det er også mulig å lagre møblene ute om vinteren. Da er det derimot anbefalt å beskytte møblene godt med for eksempel et møbeltrekk. Snø og regn skal ikke komme i kontakt med møblene og lagringen må være ventilert. Vask og tørk møblene før du setter dem vekk for vinteren.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn POSISJONSLENESTOL HILLERSTORP BULLERÖ HVIT
Artikelnummer 7008574A
Vikt 9.000000
EAN-nr 7319073841773
Netto vikt 8.50
Farge HVIT
Type POSISJONSSTOL
Varemerke HILLERSTORP

Dokumenter

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…