Meld deg inn i vår kundeklubb og bli blant de første som får informasjon om nyheter og kampanjer!
Kampanje
1 Vurdering
Still et spørsmål

OVERVÅKNINGSKAMERA NEDIS SMART LIFE WIFI OUTDOOR CAMERA

kr 499,00
Kampanjeprisen er gyldig til og med 10 desember
Du sparer: kr 400,00 Ord. pris: kr 899,00
5 1
OVERVÅKNINGSKAMERA NEDIS SMART LIFE WIFI OUTDOOR CAMERA
5 Nedis wifi kamera Fantastik og brukervenlig kamera. Bruker lite strøm og lett å sette opp. Har kjøpt 2 stk og angrer ikke.
Sikre hjemmet ditt!

Det brukervennlige, oppladbare SmartLife IP-kameraet for utendørs bruk fra Nedis® har stor fleksibilitet takket være det v...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Sikre hjemmet ditt!

Det brukervennlige, oppladbare SmartLife IP-kameraet for utendørs bruk fra Nedis® har stor fleksibilitet takket være det vanntette huset (IP65). Den er oppladbar og trenger ikke å plasseres i nærheten av en stikkontakt. Kameraet kobles enkelt til ditt Wi-Fi-nettverk for å kunne overvåke huset eller hagen ved å ta opp lyder eller bevegelser, enten du er hjemme eller på farten. Nedis® SmartLife-appen varsler deg ved bevegelse og lyd, slik at du kan gripe inn i tide.

Når du har ladet og montert kameraet, er det klart til å brukes som overvåkingskamera eller til å holde øye med eiendelene dine. Avhengig av antall opptak kan den brukes i et par måneder på en enkelt lading. Hvis den registrerer et gjennomsnitt på ti hendelser per dag, varer batteriet i tre måneder. Det kan påvirkes av temperaturen.

Du kan holde øye med og reagere på alt du ser i sanntid gjennom appen. Via microSD-kortsporet kan du lagre opptak på microSD-kort på opptil 128 GB (ikke inkludert). Den tar opp i HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) for full skarphet på bildene. Alternativt kan du lagre videomaterialet i en skyløsning via Nedis® Smartlife app.
Kameraet reagerer på bevegelser, så når noen passerer Wi-Fi-kameraet, reagerer det. Hvis du vil, kan den starte opptaket automatisk og du kan også få et push-varsel til smarttelefonen din. Meldingene vises som popup-meldinger på smarttelefonen din uten at du trenger å åpne appen. Det betyr at du blir informert umiddelbart og kan svare veldig raskt. Følsomheten til PIR-sensoren kan programmeres slik at den ikke utløser falske alarmer.
Wi-Fi-kameraet er utstyrt med mikrofon og høyttaler. Toveiskommunikasjon er perfekt når du vil snakke med noen utenfor døren din. Det betyr at du kan snakke med vedkommende selv når du ikke er hjemme. Kameraet har et vidvinkelobjektiv på 130 grader. Det muliggjør en veldig stor overvåkingsradius. Du ser ikke bare når postmannen står utenfor døren, men også når noen går opp til døren, avhengig av hvordan kameraet er plassert.
Det kan installeres uten gateway og integreres direkte i ditt trådløse nettverk - dette forenkler installasjonen og sparer ekstra kostnader. Kameraet drives av oppladbare batterier og kan også lades med et valgfritt solcellepanel. Dette betyr at du kan plassere Wi-Fi-kameraet hvor som helst, selv når det ikke er noe strømuttak i nærheten. Et kamerafeste er inkludert for å plassere kameraet på en vegg i huset ditt.

Nedis® SmartLife Wi-Fi-produkter er enkle å installere og kan integreres direkte i ditt eget Wi-Fi-nettverk. Oppdag et bredt og stadig voksende produktspekter av lys, brytere, stikkontakter, sensorer og kameraer – som alle kan kontrolleres gjennom en brukervennlig og intuitiv app. Enten du leter etter ett enkelt smart lys eller kamera, eller du vil automatisere hele hjemmet ditt, vil du oppdage hvor tilgjengelig smart teknologi er i dag.
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Fisheye: Nei
Wi-Fi: Ja
Innebygd mikrofon: Ja
Batteri: Inkludert
Batterikapasitet: 5200 mAh
Inngangsspenning: 5 V DC
Inngangsstrøm: 1 A
Strømforbruk: 2W
Lagringstype: Skylagring, microSD
Sendeeffekt: 19 dBm
Maks. batterilevetid: 6 måneder.
Frekvensområde: 2417-2472
Driftstemperatur: -20 - 50ºC
Megapiksler: 2
Oppløsning: 190x1080
Nattesyn: 10 m
Infrarødt nattsyn: Ja
Bilder per sekund: 25 fps
Linse: 3,2 mm
Synsvinkel: 130º
Bevegelsessensor: Ja
Bildebrikke: 1/2,9" CMO

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn OVERVÅKNINGSKAMERA NEDIS SMART LIFE WIFI OUTDOOR CAMERA
Artikelnummer 1251859
Vekt 6.700000
EAN-nr 5412810408856
Nettovekt 5.200
Varemerke NEDIS
Produkttype Overvåkningskamera

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…