Laster inn

Oljeovner

Filter by:

Filter
 1. Voltomat Heating oljeovn hvit 2500 W
  Voltomat Heating oljeovn hvit 2500 W
  54900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 2. Oljefylt ovn 1500 W hvit - Voltomat Heating
  Oljefylt ovn 1500 W hvit - Voltomat Heating
  44900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 3. Voltomat Heating oljeovn 2000 W hvit
  Voltomat Heating oljeovn 2000 W hvit
  49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 4. Voltomat Heating oljeovn 800 W hvit
  Voltomat Heating oljeovn 800 W hvit
  54900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 5. Voltomat Heating oljefylt radiator 1000W
  Voltomat Heating oljefylt radiator 1000W
  59900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Oljeovner i fugleperspektiv

Når du skal varme opp rom på en behagelig og myk måte, er en oljeovn et ypperlig redskap. Stålkonstruksjonen inneholder et elektrisk varmelement med en lett oljeholdig væske som sørger for en glidende overgang fra uoppvarmet til oppvarmet inneluft. Alt du trenger, er adgang til det vanlige strømnettet.

Det finnes mange ulike modeller av oljeovner. Her er noen av de detaljene som skaper variasjonen:

 • ytelse
 • hjul og håndtak
 • varmeinnstillinger
 • ledning

Ytelsen på oljeovnene våre varierer mellom 400 og 2500 W. En ovn med høy ytelse varmer generelt opp et rom raskere og mere effektivt, og er velegnet til oppvarming av store rom slik som stuer. Omvendt bruker en ovn med lavere ytelse mindre strøm, og er ofte perfekt til loftstuer og andre smårom som trenger litt varme og kos.

Hjul og bærehåndtak sikrer ovnens mobilitet, slik at du enkelt kan frakte rundt varmekilden i store rom, eller flytte den rundt mellom flere små rom. Mindre bevegelige modeller er velegnede i de rommene der en permanent varmekilde er ønskelig – prøv eventuelt en utgave med mulighet for veggfeste. De fleste ovnene er uansett lette nok til at vanlige familier uten problemer kan utplassere dem i hjemmet.

Varmeinnstillinger er brukerens mulighet for å styre den temperaturen som ovnen skal oppvarme rommet til. Alle modellene våre er veldig enkle å betjene og gir deg full kontroll over inneklimaet. I tillegg er de fleste ovnene beskyttet mot overoppheting med et system som automatisk slår av strømmen ved for høye temperaturer.

Oppbevarer du verdifulle gjenstander som ikke tåler frost? Da kan du med fordel velge en oljeovn med frostsikring. Den sørger for at ovnen automatisk slår seg på dersom temperaturen nærmer seg null grader. En slik ovntype kan du med andre ord også bruke som frostvakt.

Ledningen må selvsagt være lang nok til at du uten problemer kan koble ovnen til stikkontakter i ulike høyder – og kort nok til at den ikke blir en irriterende "snubletråd" i rommet. Mange ovner har innebygd ledningsmagasin, noe som er med til å hindre ledningsrot på gulvet.

Oljeovner og trygghet

Oljeovner er noen av de mest populære og stabile varmekildene vi har i norske hjem. De fleste modellene har desuten en myk design som passer perfekt inn i den skandinaviske interiørtradisjonen. Det er derfor veldig synd at noen mennesker stadig oppfatter oljeovner som farligere varmekilder enn for eksempel vedovner.

Moderne oljeovner er ekstremt robuste og man må bruke voldsomme krefter for i det hele tatt å få dem til å lekke. Væsken i varmeelementet har dessuten en svært dårlig tennevne, slik at sannsynligheten for ulykker med oljeovner nærmer seg null. Som en ekstra sikring sørger den innebygde termostaten dessuten for at ovnen aldri blir skikkelig glovarm.

Oljeovner og sunnhet

Oljeovner har en forholdsvis lav overflatetemperatur. Det gjør at de i motsetning til andre ovner ikke brenner det støvet som er i et rom. Dessuten forbruker en oljeovn nesten ikke noe oksygen. Summa summarum er oljeovner med til å opprettholde et behagelig og rent inneklima. Har du en allergiker i husstanden, er en oljeovn dermed et opplagt valg av varmekilde.

Helsen din er ikke den eneste vinneren når du investerer i oljeovn. Ettersom oljeovner varmer opp rommet på en veldig effektiv og skånsom måte, bruker de bare minimalt med strøm. Termostaten sørger ikke bare for at temperaturen i rommet er optimal, men også for at oljeovnen din er så energieffektiv som mulig. Varmer du opp rommene med oljeovner, kan du med andre ord glede deg over en sunn økonomi.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt