Laster inn

Beklager, vi fant ingen treff. Vennligst prøv med et annet søk.

Trådkurver og hyllesystemer

God skapplass er et must for ethvert velorganisert hjem. Trådkurver og effektive hyllesystemer er et verdifullt bidrag til dette. Hver ting bør ha sin plass og alltid være lett tilgjengelig når du har bruk for den. Hvordan er det hjemme hos deg?

På BAUHAUS har vi de hjelpemidlene du trenger til å gjøre skapet til en servicestasjon med et effektivt lagersystem. Bygg opp hyller og kurver slik at de er skreddersydd til dine behov. I tillegg til selve hyllene og kurvene finner du hos oss:

  • Hylleknekter
  • Klesstenger
  • Gavlpar
  • Tverrstag
  • Veggskinner
  • Og alt av tilbehør

Det er ikke alltid det er størrelsen som teller ...

I alle fall ikke når det gjelder skap. Dytter du ting helt tilfeldig inn i et skap, uansett størrelse, vil det alltid bli overfylt etter en tid. Et skap uten et hyllesystem eller skuffer vil nødvendigvis bestå av mye tomrom. Mellom skoene nederst og det som henger på kleshengere lenger opp, befinner det seg ingenting. Det innebærer med andre ord en langt fra fullgod utnyttelse av det rommet som tross alt finnes.

Skuffer eller trådkurver?

Du kan gjerne velge mellom vanlige skuffer eller trådkurver. Kurver har den ubestridelige fordelen at du lett kan se hva som befinner seg oppi dem. Den lukkede skuffen må dras ut, gjennomsøkes og rotes til før du kan konstatere at det du leter etter ikke befinner seg der.

Kurven derimot ligger åpen og skjuler intet. Om du har tellekanter eller ditt eget finurlige system, eller intet system i det hele tatt, vil du raskt se om den ettersøkte gjenstanden er der eller ikke. Du går da videre til neste kurv eller sjekker klesvasken ved mislykket foretagende.

La det gå på skinner

Uttrekkbare kurver er et absolutt must. Med tilrettelagte skinner sklir kurven ut ved hjelp av et lite puff. Like lett smetter den på plass igjen.

Det hjelper deg i din altfor travle hverdag med raskt å finne de tykke sokkene, blusen med den rette fargen eller ethvert perifert klesstykke som du ønsker for anledningen. Det er slutt med å stå på hodet i skapet og slenge ut plagg etter plagg i desperasjon fordi du ikke finner det du leter etter.

Veggskinner, eller bærelister som det også heter, er enkle å montere. De kommer ferdig med huller som gjør at du lett kan montere dem i veggen.

Rydd i skapet med jevne mellomrom

Kurvene gjør det lettere for deg å organisere, men det er likevel en god ting å vite hva du faktisk har.

Ofte kan det være en tendens til å dytte ting inn litt tilfeldig når det er om å gjøre å rydde fortest mulig. Da mister man jo fort oversikten over hva man har og ikke har. Kanskje kjøper du inn ting du ikke er klar over at du har liggende innerst i skapet.

I så fall kan det være greit å ta en gjennomgang av og til. Legg alt du har utover gulvet og ta en opptelling. Noe kan kanskje kastes, noe kan gis bort og andre ting du ikke visste du hadde kan kanskje forfremmes til plassen helt fremst.

Det er ikke uvanlig at gamle barneklær, som ikke lenger passer noen i husstanden, har blitt liggende. Det er ikke noen grunn til at disse fortsatt skal oppta dyrebar plass.

Når tingene legges tilbake på plass, kan du gjøre det systematisk. Trådkurvene er til god hjelp her. Kombiner med vanlige skuffer og hengere, og det blir perfekt.

I et velorganisert klesskap skal du kunne hente ut det du trenger med bind for øynene.

Andre former for oppbevaring

Vi har mange oppbevaringsløsninger på BAUHAUS. Det kan være ting du ikke har umiddelbart bruk for, og som kan stues bort. Oppbevaringskasser i ulike størrelser kan være et godt alternativ når du vil legge tingene dine i boder i kjeller og på loft. Da utsettes ikke klær og andre eiendeler i like stor grad for fuktighet.

Når klær skal vaskes, er det gjerne noen transportetapper. Det lar seg fint løse med skittentøyskurver. Diverse hyller kan i tillegg hjelpe til å utnytte veggplassen. (Alt behøver jo ikke ligge midt på gulvet).

Når du ellers handler på BAUHAUS er det alltid en god ide å sjekke om det er noe annet du trenger.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt