Laster inn

Garderobeskap og skyvedører

Filter by:

Filter
 1. Skyvedør hvit/grå 153x250 cm 2 stk. - Optimum
  Skyvedør hvit/grå 153x250 cm 2 stk. - Optimum
  1 84900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Skyvedør hvit/grå 120x250 cm 2 stk. - Optimum
  Skyvedør hvit/grå 120x250 cm 2 stk. - Optimum
  1 74900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Skyvedør hvit/grå 180x250 cm 2 stk. - Optimum
  Skyvedør hvit/grå 180x250 cm 2 stk. - Optimum
  1 94900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Skyvedører

Vet du hvor klærne dine er? Er din garderobe organisert slik at du finner det du leter etter når du trenger det? Kanskje trenger du et nytt garderobeskap.

Vi har et stort utvalg av skyvedører til garderobeskape, samt tilbehør som trådkurver, hyllesystemer, skuffer knagger og kasser.

Garderobesystem med eller uten skyvedøre?

Noen liker å ha ting framme i lyset. Du kan ha trådkurver og hyllesystemer hvor de rene klærne og sengetøyet har sin faste plass. Det er selvfølgelig en praktisk og rimelig løsning.

Men det er ikke til å komme fra at det unektelig ser mye mer ryddig ut når klærne befinner seg i et skap. Det som ligger framme vil også lettere samle støv enn det som er skjermet inne i et skap.

Skal du ha et garderobeskap, kan du også vurdere om du vil ha vanlig skapdør eller skyvedør. En skapdør er rimeligere, men den går utover i rommet og opptar plass. Hvis rommet er lite, kan det bli trangt og tungvint. Ei skyvedør gir deg mer rom til å arbeide i.

Lag din egen garderobe

En smart løsning er å kjøpe noen skyvedører og skinner og lage ditt eget garderobeskap. Du måler opp en halvmeter av rommet langs den ene veggen og setter opp dørene langs etter denne. Så danderer du det med hyller, bøyler og skuffesystemer. Selvgjort er velgjort, som det er sagt.

Speil og garderobe hører sammen. Dagens antrekk hentes ut av skapet. Så kler du på deg. Deretter er det greit å ta en sjekk om den speilvendte personen foran deg er klar til å møte dagens utfordringer. Med et par små justeringer vil du nok se at det er tilfelle. Om du ikke har store speil i helfigur andre steder i huset, bør det definitivt befinne seg et i garderobeskapets umiddelbare nærhet.

Mange garderobeskap selges med speil påmontert skapdøra. Da får du både garderobeskap og speil i en løsning. Ellers kan du forholdsvis enkelt sette opp et speil selv. Det kan gjøres på det skapet du har eller på veggen ved siden av. Du kjøper speil eller speilfliser. Deretter limer du dem opp akkurat der du vil ha dem. Vips så står du overfor en oppdatert utgave av deg selv!

Les mer om speil og speilskap her.

Skuffer og annet tilbehør

Det er en stor fordel med stor skapplass. Da har du et overblikk over din eller familiens bekledning. Det er også nødvendig med en viss systematikk for at du lett skal finne fram. Blir alt stappet tilfeldig inn etter klesvasken, vil du med stor sikkerhet bruke noen timer årlig på å lete etter plagg.

Du bør derfor lage ditt eget system med hyller, skuffer, knagger og kanskje et par kasser.

De finere antrekkene henges naturligvis opp. Vanlige bruksklær og sengetøy brettes pent sammen i hyllene. Sokker og undertøy går i skuffene. Klær du ikke bruker like ofte kan kanskje stues sammen i en kasse.

Et par knagger utenpå skapet kan være kjekt å ha for å henge fra seg yttertøy mens du er i forbifarten og må jobbe med noe annet.

Den store skapryddingen

Det du har i skapet har en tendens til å formere seg. Det var kanskje god plass da du tok det i bruk. Du følte kanskje også at du hadde alt du trengte i dette skapet. Like fullt er det som dørene sprenges etter et par års bruk.

Du har foretatt noen nyanskaffelser, uten at noe av det gamle hadde veket plassen. Tenk deg, hvis en ny spiller skal inn på banen i løpet av en fotballkamp, er det alltid en annen spiller som må ut. Ellers blir fotballbanen snart overbefolket.

Dertil er det også slik at ting eller rot som ligger andre steder, ofte blir dyttet inn i skapet under en rask opprydding.

Til tider må altså en gjennomgang til. Alt må ut av skapet. Organiser alt du har i tre hauger. Det du trenger og er sikker på at du vil bruke går i haug nummer én, det du ikke trenger i nummer to og en tredje haug for der du er i tvil. Deretter kaster eller gir bort alt du ikke trenger, samt 90 % av de plaggene du er i tvil om. Etterpå kan du reorganisere de overlevende plaggene og bruksgjenstandene for eksempel på den måten vi beskrev ovenfor.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt