Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

LOUNGESTOL SENSUM ELAINE SVART 2-PAK

kr 1 799,00
Finnes bare i varehus
Enkel og stilren!
 
Elaine by Sensum skaper en følelse av å være innendørs utendørs. Den lette designen og de nøye utvalgte materialene gir deg en loungestol som skaper tid til avkobling. Dette fordi Elaine, akkurat som alle andre møbler...
Se full produktbeskrivelse
5.0000000000 8

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Enkel og stilren!
 
Elaine by Sensum skaper en følelse av å være innendørs utendørs. Den lette designen og de nøye utvalgte materialene gir deg en loungestol som skaper tid til avkobling. Dette fordi Elaine, akkurat som alle andre møbler fra Sensum, deler filosofien om at livet utendørs skal være like enkelt som livet innendørs. 
 
Enkelt vedlikehold. Det holder at møblene tørkes av med et mildt rengjøringsmiddel, og en fuktig klut dersom det skulle bli skittent. 
 
Loungestolen Elaine selges alltid i 2-pak og putene inngår.
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Farge puter: Svart
Material stol: Kunstrotting
Material stamme: Galvanisert & pulverlakkert stål
Material puter: Vannavstøtende polyester
Inkl. puter
 
Mål stoler
Bredde: 60 cm
Højde: 80 cm
Dybde: 59 cm
Sittehøyde 44 cm 
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like behagelig og fint som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsettinger til det perfekte uterommet, en plass for lek, avkobling eller sammenkomster, en plass for livets kanskje aller fineste øyeblikk. Sensum design er skandinavisk stilren og kompromisser verken med form eller funksjon. Med stor håndverks stolthet og god material kunnskap skaper Sensum utemøbler som er like elegante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, det tidløse formspråket og de solide materialene gjør også møblene bare vakrere med årene. Det er hva vi kaller ekte bærekraft. Sensum er stolt over å forlenge den Norske sommeren.
 
Vedlikehold
Elaine er i praksis en helt vedlikeholdsfri møbel. Dersom loungestolen skulle bli skitten behøver du kun et mildt rengjøringsmiddel og en fuktig klut. For at din loungestol skal ha så lang levetid som mulig anbefaler vi at når stolen ikke er i bruk beskyttes den med et trekk. Putene kan håndvaskes og trekket er avtakbart. 
 
Oppbevaring
Ved vinterlagring anbefales det plassere møblene i et tørt og ventilert rom. 
Mer informasjon
Produktnavn LOUNGESTOL SENSUM ELAINE SVART 2-PAK
Artikelnummer 7000373A
Vikt 7.280000
EAN-nr 4024506592704
Netto vikt 5.60
Farge SORT
Type LENESTOL
Varemerke SENSUM

24919+ fornøyde kunder!

33499 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…