Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

LOUNGESETT SENSUM HASSELUDDEN HVIT

Finnes bare i varehus
Loungesett i tidløst design!
 
Hasseludden by Sensum er en utegruppe som kommer til å berike mange kvelder og dager i lang tid fremover. Hasseludden er laget med stor omsorg med tanke på godt håndverk, god kvalitet og holdbart materiale...
Se full produktbeskrivelse
4.3 15
kr 12 999,00 kr 9 995,00

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Loungesett i tidløst design!
 
Hasseludden by Sensum er en utegruppe som kommer til å berike mange kvelder og dager i lang tid fremover. Hasseludden er laget med stor omsorg med tanke på godt håndverk, god kvalitet og holdbart materiale. Designet på utegruppen representerer retningen Scandinavian Designi designverdenen.
 
Hasseludden sofagruppe er med sin stilrene look et loungesett som ikke behøver mye vedlikehold. Stativet er laget i galvanisert, pulverlakkert stål. I tillegg har hagemøblementet detaljer i polywood. Helheten gir deg en vedlikeholdsfritt hagegruppe.
 
Loungesettet inneholder
1 x sofa
2 x Stoler
2 x bord
Puter
 
Teknisk informasjon
Farge: Svart
Farge puter: Mørkegrå
Materiale: Galvanisert og pulverlakkert stål
Materiale puter: Vannavstøtende polyester
 
Mål Sofa
Bredde: 188 cm
Høyde: 67 cm
Dybde: 80 cm
 
Mål Stol
Bredde: 76 cm
Høyde: 67 cm
Dybde: 80 cm
 
Mål Bord 1
Bredde: 90 cm
Høyde 50 cm
Dybde: 60 cm
 
Mål Bord 2
Bredde: 50 cm
Høyde 43 cm
Dybde: 50 cm
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsetning for det perfekte uterommet, en plass for lek, en plass for avslapning eller en plass for sosiale tilstelninger. Rett og slett en plass for livets kanskje aller fineste stunder.
Designet til Sensum er skandinavisk og de går ikke på kompromiss med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og gode materialer skaper Sensum utemøbler som er like elgante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, den tidløse formen og de holdbare materialene gjør dessuten at møblene bare blir finere og finere etter som årene går. Det er hva vi kan kalle solid håndverk. Sensum er stolte over å kunne forlenge den norske sommeren.
 
Vedlikehold
Hasseludden er praktisk talt helt vedlikeholdsfritt. Skulle sofagruppen bli tilgriset eller har behov for rengjøring, trenger du kun å gå over med mildt såpevann og klut. For at Sensum-gruppen din skal holde seg fin og fresh over flere sesonger, anbefaler vi å beskytte utemøblementet med et overtrekk når hagegruppen ikke er i bruk. Putene skal håndvaskes.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare sofagruppen i et tørt og ventilert rom.
Mer informasjon
Produktnavn LOUNGESETT SENSUM HASSELUDDEN HVIT
Artikelnummer 7010602A
Vikt 96.600000
EAN-nr 4024506629165
Netto vikt 78.10
Farge HVIT
Type SOFFGRUPP
Varemerke SENSUM

23618+ fornøyde kunder!

31941 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…