Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

LAMINATGULV LOGOCLIC EIK ALBA VINTO K32 2,22M²

= m2
kr 397,38
Jfr. pris: kr 179,00/m2

Laminatgulv Oak Alba Vinto

Logoclic-laminatgulvet Vinto gir hvert rom en spesiell sjarme. Den lyse overflaten reflekterer strukturen av høy kvalitet og gir gulvet en naturlig touch som du kan se og føle. Gulvet oppfyller de høyeste kravene, ...

Se full produktbeskrivelse
5 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Laminatgulv Oak Alba Vinto

Logoclic-laminatgulvet Vinto gir hvert rom en spesiell sjarme. Den lyse overflaten reflekterer strukturen av høy kvalitet og gir gulvet en naturlig touch som du kan se og føle. Gulvet oppfyller de høyeste kravene, er smussavvisende og har en spesielt god fuktsperre.

Med Logoclic blir legging av laminat barnemat. Med 1clic2go-systemet går det raskere enn noen gang å legge gulvet - selv på kinkige områder som hjørner, dører og under varmeovner.

Teknisk informasjon
Design: Eik
Mål: 1285X192X8mm
Areal per pakke: 2,52 m²
Klasse: 32
20 års garanti

Dette trenger du når du skal legge gulv
Dempingsunderlag
Nivålister
Kantlister
Sokkellister
Dykkert
Sag
Laminatkutter (Merk! Kun til laminatgulv)
Multimaskin
Leggekloss/slagkloss
Gulvlim (for parkett uten klikk)

Øvrig informasjon

Klikk-system
Laminatbordet legges til på langsiden - frontsiden fester seg med tydelig "klikk" ved å trykke bordet nedover. Takket være det patenterte 1clic2go-systemet festes bordene seg til hverandre på en sikker måte.

Klassifisering av laminatgulv

Laminatgulv kategoriseres i ulike klasser som definerer i hvilket miljø de egner seg til. Det finnes syv ulike klasser der de høyeste tallene indikerer bedre slitestyrke. Man bør likevel være klar over at to forskjellige gulv i samme beskyttelsesklasse kan være av ulik kvalitet.

Nedenfor ser du laminatgulvklassene og eksempler på hvor de kan plasseres.
21 Hjemmemiljø - Soverom, stuen
22 Hjemmemiljø - Soverom, stue
23 Hjemmemiljø - Kjøkken, hall
31 Offentlige rom - Kontorer
32 Offentlige rom - Kontorer
33 Offentlige rom - Butikk, restaurant
34 Offentlige rom - Butikk, restaurant

Riktig legging av laminatgulv
Alle rom har egne særtrekk som man bør tenke på ved legging av gulv. Men selv "problematiske situasjoner" kan løses veldig enkelt med Clic- og Duoclic-systemene:

Skråvegger
I rom der vegger ikke er rette, overføres veggens forløp på første rekke med laminatbord, og bordene må tilskjæres tilsvarende med en stikksag. Vikig: før gulvleggingen må du også måle dybden til rommet. Dersom den siste raden med laminatbord skulle være smalere enn 5 cm, må du fordele den gjenværende bredden på den første og den siste rekken med bord, slik at begge disse rekkene får samme bredde.

Retning for leggingen
Av estetiske grunner skal man alltid legge bordene med lengden mot hovedlyskilden (vinduet) i rommet.

Ekspansjonsfuge
Beregn minst 2 cm brede ekspansjonsfuger ved leggeflater som er mer enn 8 meter i lengden eller i bredden. Dette er nødvendig selv ved gulvlegging av hele rommet. Flatene må brytes i området rundt dørstokkene. Disse "bevegelsesfugene" kan tildekkes profesjonelt med egnede profiler.

Ovnsrør
Ved tilpassing rundt ovnsrør lager man hull som er 3 cm større enn rørdiameteren. Et V-formet "tilpasningsstykke" sages ut, limes, tilpasses og festes med en kile til limet er herdet. Deretter dekkes utsparingen med en gulvrosett.

Dørstolper

Dørrammer av tre tilpasses/kappes slik at et bord med lydisolering passer under, slik at laminatgulvet får plass til å bevege seg uhindret ved klimasvingninger.

Ulike underlag
Underlaget må være helt jevnt, tørt, rent og bærende før legging. Ujevnheter på mer enn 3 mm til 1 m må utjevnes profesjonelt. Bruk PE-folie som fuktsperre.

Hvis du legger gulvet på trebord, må disse avrettes og uregelmessigheter korrigeres. Logoclic®-gulvet må legges på tvers over trebordenes lengderetning. Ikke bruk PE-folie ved legging på undergulv i tre! Ved legging på gulvbrett må disse festes godt til underkonstruksjonen for å forhindre knirking i gulvet. PVC- og linoleumsgulv er egnet som underlag kun om de er fastlimt over hele flaten og det ikke er gulvvarme.

Gulvvarme
Alle Logoclic-gulv kan legges på vannbåren gulvvarme. Her følger du undergulvets ekspansjonsfuger. Viktig: Alle Logoclic-gulv er også egnet for elektrisk gulvvarme opptil maks. 27 grader.

Mer informasjon
Produktnavn LAMINATGULV LOGOCLIC EIK ALBA VINTO K32 2,22M²
Artikelnummer 4402771A
Vikt 16.000000
EAN-nr 4042456224988
Netto vikt 15.73
Type LAMINATGOLV
Varemerke LOGOCLIC
M2 / frp 2,22

23957+ fornøyde kunder!

32353 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…