Laster inn

Frakt- og leveringsvilkår

Frakt- og leveringsvilkår

Frakt- og leveringsvilkår

www.bauhaus.no benytter både pakkedistributør og speditør.

Ved mindre varer opp til ca. 20 kg. vil pakkedistributør som utgangspunkt benyttes, eventuelle større varer som for eksempel paller leveres med speditør. www.bauhaus.no avgjør alene hvilken fraktmetode som skal anvendes til den gjeldende forsendelse. Det gjøres oppmerksom på at det ikke leveres til Svalbard, Jan Mayen eller andre øyer som ikke er brofaste.

Den forventede leveringstiden fremgår ­­utenfor hvert enkelt produkt og ut i fra din ordrebekreftelse.

Etter utsendelse av dine varer, vil du motta en e-post med link til et sporingsnummer (husk å sjekke søppelpost mappen din, om du ikke har mottatt denne). Merk vennligst, at en ordre kan deles i flere leveringer og mulig bli levert over flere dager. I slike tilfeller vil du motta et sporings nummer pr. levering.

Fraktomkostninger fremkommer i innkjøpskurven når du har tastet inn ditt postnummer. Varene leveres som utgangspunkt til fortau, på fast underlag og på gateplan, med mindre annet er avtalt. BAUHAUS kundeservice kontaktes for alternative leveringsformer. Varene leveres på hverdager mellom kl. 08 – 16 avhengig av kjøreruter. Du vil bli varslet om levering.

Pakker sendt med pakkedistributør leveres til ønsket pakkeutleveringssted. Paller leveres til ønsket hjemmeadresse.

Varer forsøkt levert av speditør vil bli tatt med i retur til sentralen, og ny utlevering kan deretter avtales mot betaling.  Hvis kunden har valgt Flexlevering, vil pallen bli levert på avtalt adresse uten kvittering for mottakers ansvar og risiko..

 

Priser for levering av pakker inkl. MVA:              FRA 69,- NOK. pr. pakke

(med mindre annet er angitt på varen)

Priser for levering av paller inkl. MVA:                FRA 599 ,- NOK. pr. pall

(med mindre annet er angitt på varen)

  

De angitte prisene og betingelsene er kun gjeldende for ordre levert i Norge.

Ved spørsmål til ovenstående, kontakt vennligst BAUHAUS nettbutikkens kundeservice på mail: webshop.kundeservice@bauhaus.no

Eller på telefon: 64 00 10 80

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt