Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

KJØKKENARMATUR HANSGROHE MYSPORT 1-GREPS M 1JET KROM

kr 1 399,00

Høy designerkran fra hansgrohe

MySport M fra hansgrohe gjør de hverdagslige gjøremålene på kjøkkenet enklere ved hjelp av sine mange funksjoner. Den har også et flott design, og med sin skinnende krom-overflate er den et blikkfang på kjøkke...

Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Høy designerkran fra hansgrohe

MySport M fra hansgrohe gjør de hverdagslige gjøremålene på kjøkkenet enklere ved hjelp av sine mange funksjoner. Den har også et flott design, og med sin skinnende krom-overflate er den et blikkfang på kjøkkenet. Den tynne, ergonomiske spaken kan brukes til å stille inn vannvolum og temperatur raskt og enkelt, selv med våte hender. Den kan plasseres til høyre eller venstre under installasjonen. Det keramiske blandersystemet av høy kvalitet fra hansgrohe sørger for langvarig funksjonalitet og enkle og nøyaktige kontroller. Selv store potter fylles raskt med en vannføring på opptil 12 l / min. (ved 3 bar). Vannet er beriket med luft gjennom hansgrohe AirPower-teknologi for å skape mindre sprut.

Funksjoner og egenskaper
-AirPower: Med denne dusjteknologien blander hansgrohe vann med luft. Dermed kjenner du den behagelig perlende AirPower over hele huden og sparer samtidig vann. For vann som er anriket med luft, gjør dråpene fyldigere, lettere og mykere.
På denne måten brukes vannet på en mer effektiv måte.
-EcoSmart: hansgrohes armaturer og dusjer med EcoSmart-teknologi bruker opptil 60 prosent mindre vann enn tradisjonelle produkter – uten å gi avkall på komfort. Dermed reduserer du vann- og energikostnadene og sparer verdifulle ressurser.
-ComfortZone: Generøse mål, avansert teknikk, intuitiv håndtering. Fremragende design, høy sikkerhetsstandard og et stort pluss for bekvemmelighet: hansgrohes armaturer som har denne logoen, utvider din ComfortZone.


Teknisk informasjon
Farge: Krom
Svingområde: 360°
ComfortZone: 160
Maksimal gjennomstrømningemne ved 3 bar: 12 L/min
Tilslutningsslanger: G3/8
Passer til gass gjennomsstrømningsvarmer

Mer informasjon
Produktnavn KJØKKENARMATUR HANSGROHE MYSPORT 1-GREPS M 1JET KROM
Artikelnummer 3005593M
Vikt 1.970000
EAN-nr 4011097774473
Netto vikt 1.60
Varemerke HANSGROHE

24868+ fornøyde kunder!

33421 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…