Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

KARMHYLSE ESSVE INDU-PROG 28MM ZN 6STK/PK

kr 69,90

En karmhylse i sinklegering 28 mm

ESSVE Indu-Prog karmhylse brukes til montering av karmer i tre, aluminium og stål. Er en universal karmforankring som egner seg utmerket uansett hvilket materiale du jobber med. Karmhylsen kan sitte formontert...

Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

En karmhylse i sinklegering 28 mm

ESSVE Indu-Prog karmhylse brukes til montering av karmer i tre, aluminium og stål. Er en universal karmforankring som egner seg utmerket uansett hvilket materiale du jobber med. Karmhylsen kan sitte formontert ved levering av vindu og /eller dører, eller monteres direkte på plass.

Veggmateriale som kan være av tre, betong, stål, lettbetong, leca m.m, styrer valg av innfestning. Se monteringsbeskrivelse for valg av egnet innfestning.

Karmhylsen er produsert av sink og finnes i to lengder: 28 mm som brukes ved fugebredder opp til 13 mm, samt i aluminium- eller stålprofiler, og 38 mm som brukes ved fugebredder opp til 23 mm.

Utvendig består karmhylsen av en 20 mm sekskantplate samt en M16-gjenget forankringsdel. M16-gjengen gjør at hylsen passer utmerket til karmer av aluminium, stål og tre. En innvendig 10 mm sekskant finnes i karmhylsen.

Ved montering i trekarmer, kreves et forboret hull på 14 mm. Riller på undersiden av den utvendige sekskantplaten muliggjør innfestning i karmen. I tynne forborede aluminiumsprofiler, skjærer karmhylsen sin egen gjenge. Ved stålkarmer kreves en M16-gjenge i hullet.

For mer informasjon og monteringsbeskrivelse nettsiden til ESSVE.

Teknisk informasjon
Diameter hode: 20
Lengde: 28 mm
Fugebredde maks: 13 mm
Materiale å feste: Aluminium, plast, stål, tre
Bits/fastnøkkelbredde: INSEX10
Inngår i karmsystem: Indu-Prog
Antall: 6stk/pk

Mer informasjon
Produktnavn KARMHYLSE ESSVE INDU-PROG 28MM ZN 6STK/PK
Artikelnummer 0104058A
Vikt 0.010000
EAN-nr 7317765112705
Netto vikt 0.01
Type KARMHYLSE
Varemerke ESSVE

24919+ fornøyde kunder!

33499 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…