Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Krinner juletrefot Basic M
  Krinner juletrefot Basic M
  39900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Juletrefot Krinner Basic S - Krinner
  Juletrefot Krinner Basic S - Krinner
  29900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Krinner juletrefot Vario Classic In & Outdoor
  Krinner juletrefot Vario Classic In & Outdoor
  79900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Krinner juletrefot Vario Tölz
  Krinner juletrefot Vario Tölz
  79900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. Klick Fix juletrefot
  Klick Fix juletrefot
  19900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. Krinner juletrefot Premium L
  Krinner juletrefot Premium L
  69900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 7. Krinner juletrefot Premium XL
  Krinner juletrefot Premium XL
  79900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Trenger du juletrefot?

Er det en ting de aller fleste om at en trenger å ha i huset til jul er det juletre. Og da trenger du en god kuletrefot.

Vi har selvsagt ikke tatt hensyn til hele debatten som handler om ekte, friske, norske juletrær i motsetning til plastjuletrærne. Men mange av de store plastjuletrærne trenger gjerne egne juletreføtter de også. Joda, de aller fleste juletrær i plast har en eller annen løsning for å holde juletreet stående. Men likevel vil det i mange tilfeller være lurt å supplere med en juletrefot.

Ikke bare for balansens del – selv om akkurat dette kan være viktig, men også fordi en flott, skikkelig juletrefot ofte er så mye finere enn de som kommer i den brune kartongen sammen med plasttreet.

Så en god juletrefot er noe de aller fleste hjem trenger. Uansett om du har tenkt å bruke plast juletre eller et ekte juletre.

Juletrefot

De fleste av oss har vel juletreføtter som har blitt flittig brukt lenge. Om ikke akkurat i generasjoner, så i hvert fall i årevis. Dette er en trend vi også ser med annen julepynt og også belysning, så det er kanskje på tide med utskiftning på en rekke av de produktene vi forbinder med jul.

Tidligere var det jo også veldig mye av det som kan klassifiseres som «ymse» når det gjelder dette med juletreføtter. I dag er det jevnt over en mye høyere standard. Juletreføttene er mer solide, og også mye lettere å håndtere. Mange juletreføtter (i hvert fall her på BAUHAUS) kommer for eksempel med en meget praktisk klemmemekanisme som utløses, og igangsettes, ved hjelp av foten.

Din egen fot, altså.

Stort utvalg juletreføtter

Dermed slipper å måtte fornedre deg inn i en rekke umenneskelige gulvstillinger for å sørge for at treet klemmes riktig på plass. Og selv om de gammeldagse juletreføttene jo er en kilde til mye god slap-stick humor foretrekker nok far en moderne, solid juletrefot med super-enkel mekanisme.

Sjekk selv hvilken type juletrefot du og din familie har i kjeller eller på loft. Men om du ikke har kjøpt ny juletrefot de siste tre, fire årene er det nok på tide å skifte ut.

Hvilken høyde?

Du skal selvsagt ta hensyn til høyden på juletreet når du skal kjøpe juletrefot. Her på BAUAHS finner du juletreføtter som passer både høye og lave juletrær. Fra trær på fire meter, til mindre trær. I tillegg til å tenke på høyden skal du også tenke på at treet selvsagt skal ha en god tilførsel av vann gjennom hele julen.

Dette er utrolig viktig om du vil sikre juletreet et liv gjennom hele romjulen. Og mange juletreføtter har slett ikke gode systemer for dette med rotvanning av juletrær.

På de utvalgte juletreføttene du finner her på BAUHAUS er dette med vanning ivaretatt, så det er overhodet ikke noe problem.

BAUHAUS har utvalget

BAUHAUS er en av de mest populære butikkene for alt som har med hus, hjem og verktøy å gjøre – så her på sidene kan du trygt handle det du trenger. Du finner meget gode beskrivelser av hvert eneste produkt her på sidene, også når det gjelder juletreføtter. Så første skritt er rett og slett å sjekke ut utvalget.

Tenk på hvilken størrelse juletre du og din familie pleier å bruke, og pass på å velge riktig fot. Vi har juletreføtter som tåler juletrær på fire meter, så de fleste vil finne en juletrefot de kan leve godt med.

Husk å være ute i god tid før jul, så legg gjerne inn en bestilling på juletrefot allerede i dag.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt