Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Veli Line kunstig juletre 210 cm
  Veli Line kunstig juletre 210 cm
  1 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Veli Line kunstig juletre 180 cm
  Veli Line kunstig juletre 180 cm
  1 09900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Hvilket juletre satser du på denne julen?

De fleste nordmenn har alltid ønsket å ha ekte, norske juletrær i huset. Men trenden med plasttrær øker. Hva foretrekker du?

Det er selvsagt noe helt spesielt med det å ha et ekte juletre i huset. Uansett om du foretrekker gran eller furu. For et ekte juletre gir jo fra seg denne ene lukten som er så vanskelig å kopiere: Lukten av juletre. Gran og furu er egentlig ganske like i sin «juletre lukt», selv om kjennerne nok kjenner forskjeller.

Det blir kanskje litt som franske parfymekjennere? Eller vinkjennere. Og er man virkelig en juletre-lukt-spesialist kan en sikkert også kjenne akkurat hvor juletreet kommer fra. Fra hvilken del av skogsfeltet, eller fra hvilken himmelretning juletreet må ha vendt!

Ekte juletre?

Og selv om et ekte juletre jo har denne flotte egenskapen som gjør den til en slags levende aromaterapi-dispenser, så er det likevel flere og flere nordmenn som foretrekker juletrær i plast. Ikke bare de godt voksne som gjerne ikke lenger har barn i huset, men også flere og flere barnefamilier.

Grunnene er mange.

En ting er dette årlige stresset med å finne et flott juletre. Noen har tilgang på skog, og da er dette selvsagt lettere. For ikke å snakke om hvor romantisk og flott det er å kunne ta en tur i skauen for å felle et tre. Har du barn er dette en opplevelse som er ubetalelig.

Men det er jo ikke like artig å skulle stresse med et juletreinnkjøp på gaten, eller foran kjøpesenteret. For det første mister en jo helt atmosfæren, men det blir jo også vanskeligere og vanskeligere å finne fine juletrær.

Plastjuletre

Mange mener at de ekte juletrærne som presenteres for oss nordmenn i desember bare blir tynnere, blassere og rett og slett styggere. Joda, dette handler nok litt om å være tidlig ute, men en kan jo ikke heller sette inn juletreet for tidlig – for da holder det jo knapt fram til julaften.

Og så er det dette med dryssing, da.

For det kan jo drive en til vanvidd. Ofte finner en et juletre som ser fint ut, men som viser seg å miste nåler i rekordtempo. Det skaper ikke bare tynne og spinkle juletrær, men også et rengjøringsbehov som skaper stress.

Derfor er det altså mange som velger å heller kjøpe et flott juletre i plast – som en enkelt og greit kan ta fram jul etter jul.

Hva velger du selv?

Tenk selv over hva som er viktig for deg og din familie. Om du velger ekte juletrær har BAUHAUS det du trenger innen juletreføtter og annet tilbehør til treet.

Men tenk også på dette med belysning. Et juletre fungerer jo som en utmerket kilde til innendørs belysning. Det fine er imidlertid at dette selvsagt er like gyldig om en har plasttrær. Så uansett hva du velger så vil treet fungere ypperlig her. Sørg bare for at du har nok med lyskjeder som du kan dekorere treet med.

Noen plasttrær kommer faktisk med belysning, og selv om du kanskje vil legge litt til – så er jo dette likevel utrolig praktisk.

Godt utvalg på BAUHAUS

Når treet er på plass er det bare å vente på at julenissen skal komme ned i peisen. Uansett om du går for et ekte tre, eller et juletre i plast, så finner du alt det du trenger her på BAUHAUS. Det er veldig praktisk sånn sett, og er det noe vi trenger sånn før jul så er det jo nettopp praktiske, gode løsninger som minsker stresset.

Velkommen til juletre handel her på BAUHAUS.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt