Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE MARIHØNE GRØNN

kr 169,00
Beskytt marihøner med et insektshotell!
 
Med et insekthotell skaper du et beskyttende miljø for bien, insekter og sommerfugler for foring...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Beskytt marihøner med et insektshotell!
 
Med et insekthotell skaper du et beskyttende miljø for bien, insekter og sommerfugler for foring, hekking og avl. Insektene kommer i gjengjeld holde liv i hagen, mate fuglene og pollinere dine frukttrær og blomster, samtidig som de bidrar til et viktig og større biologisk mangfold.
 
Det fine insekthotellet vil være et kreativt og dekorativt element i hagen og kan for eksempel henges på gjerdet på plassen i hagen der det finnes flest trær, busker og blomster, så insektene ikke behøver fly langt for å finne mat. Insekter er hjelpsomme til pollinering og som naturlig skadedyrkontroll og gir mer mangfold i hagen. Insekter har mange oppgaver i vår hage.
 
Med dette insekthotellet kan du tilby flere typer av bo og hvile. Miljøene til mange insektarter trues av miljøforandringer, og dette er en måte å beskytte dem på. Leiligheten i midten gir beskyttelse og bosted til sommerfugler. De er effektive nyttedyr og spiser store mengder bladlus og edderkoppmidd.
 
Fyll leiligheten med fine hvete strå, som gir gulløynene en plass til å overvintre fra midten av september til begynnelsen av april. Bien foretrekker å søke beskyttelse i hulrom. Hullene som er boret i treet lokker mange ulike insektarter. Hver og en foretrekker hullenes ulike diameter. Ville bien forsegler hullene med leire.
 
Det finnes mange faktorer å tenke på når du velger plassering av insektshotellet. Velg en solrik plass som er beskyttet for vær og vind. Varmen er viktig for yngelen. Heng hotellet i en høyde av 1,5 til 2 m i retning sør. Sørg for at det lett synes for innsektene. Nærliggende urter, blomster, busker og trær sikrer du at hotellet alltid er fullbooket. Her kan insektene finne mat. Dessuten bør leire, sand og vann også finnes i nærheten.
 
Teknisk informasjon
Lengde: 15,7 cm
Bredde: 14,3 cm
Høyde: 21,2 cm
Materiale: FSC-merket naturlig tre/metall
Farge: Grønn

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn INSEKTSHOTELL GARDEN LIFE MARIHØNE GRØNN
Artikelnummer 6401752A
Vikt 0.520000
EAN-nr 8714982151620
Netto vikt 0.47
Varemerke GARDEN LIFE
Type INSEKTSHOTELL

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…