Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Sikkerhetsnett til trampoline Ø457 cm svart
  Sikkerhetsnett til trampoline Ø457 cm svart
  60000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Trampoliner

Like du å hoppe? Har du barn i hoppealderen? Da trenger du en trampoline i hagen. Å utfordre tyngdekraften med den ekstra effekten fjæringen i trampolinen gir, er gir intet annet enn en berusende lykkeopplevelse. Det er dessuten mosjon og aktivitetstilbud rett utenfor hagedøra. Det er ingen krav til dresskode eller årskort for å bruke din egen trampoline.

Også på BAUHAUS har vi registrert at det norske folk ønsker seg trampoliner. Vi sørger derfor alltid for å ha det beste tilbudet av kvalitets-testede trampoliner til vår kunder. Brukervennlighet, sikkerhet og pris er ytterligere tre faktorer vi legger vekt på når vi tar inn nye varer, om det er trampoliner eller noe helt annet.

Trampolinen – barnets beste venn

Du har sikkert tenkt tanken selv. Barn oppholder seg mye mindre utendørs enn de gjorde før. Det er mindre lek, mindre fysisk aktivitet og mindre frisk luft. De trenger motivasjon for å komme seg ut, spesielt når det ikke er noen andre å leke med.

Utover at det får mulighet til å bevege seg i trygge omgivelser, utvikler det balanse og motorikk. Å hoppe krever kontroll på føttene, men læringskurven er bratt. Det gjør ingen ting om man faller. Det motiverer bare til å reise seg opp og fortsette hoppingen.

Til og med ett år gamle barn som knapt har lært å gå, vil ha glede av trampolinen. Her kan de trygt ta noen skritt og prøve ut balanse-evnen, eller de kan rett og slett krabbe.

Kom i form med trampoline

Trampoline er først og fremst gøy, men den har også en rekke andre positive virkninger. Det er selvfølgelig trening. Det er morsomt å hoppe. Det er noe man kan holde på med lang tid ad gangen uten å gå lei. Hvis du ikke er så glad i tredemølle, er en trampoline et godt valg.

En runde på trampolinen vil bidra til å styrke muskulaturen. Vi snakker i første omgang om styrke i ben og rygg. Dessuten brenner du kalorier. En halvtimes hopping kan forårsake mye svette og få effekten av et par skoleboller til lunsj til å fordampe.

Så hjelper det selvfølgelig også på kondisjonen. Kanskje kan du med forbedret kraft og utholdenhet ta trappene opp til sjuende etasje i steder for heisen.

Hva med sikkerheten?

Sikkerhet er alltid et betimelig spørsmål, særlig når det er noe som skal brukes av barn. Men utgangspunktet er at selv om man hopper høyt, faller man mykt. Å hoppe på trampoline utgjør ikke større risiko enn å sykle eller huske i stativet.

Men et sikkerhetsnett er noe trampolinen bør ha. Grunnen er åpenbar. Da blir det umulig å falle utenfor trampolinen etter et upresist hopp. Sikkerhetsnettet er det samme for trampolinen som sykkelhjelmen er for sykkelen.

Alle trampoliner som selges fra BAUHAUS er derfor utstyrt med sikkerhetsnett, i tillegg til kantputer. Det er, om ikke så vanlig, i det minste mulig å falle litt skjevt.  Myke kanter gjør det uproblematisk.

Sikkerhetsnett og kantputer selges også separat. Det skal ikke mangle på noe.

Velg din trampoline

BAUHAUS har allerede sørget for kvalitet og sikkerhet. Valgmulighetene som står igjen for deg er faktisk bare størrelsen og prisen.

Med hensyn til størrelsen er det som alltid et spørsmål om plassen. Men en diameter på rundt tre meter vil være mer enn godt nok til husbruk.

De fleste produsentene har valgt å sette en grense for maksimalvekt på 150 kilo. Så da er det ditt ansvar å sørge for at antallet småtasser som befolker trampolinen ikke har en samlet vekt som overstiger denne.

Annen moro i hagen

Vi har mye hos BAUHAUS som gjør det gøy å leke i hagen. Vi har lekestativer som inkluderer både husker, rutsjebane og klatreutfordringer. Det er lettere å få ungene ut når det er noe de kan ta seg til der. For de minste er det et godt utvalg av sandkasser. Det ligger mye læring i å leke med sand.

Hvis det er plass til det, kan du også sette opp et lekehus. Har du hytte med tomt, er det perfekt å sette opp et slikt. La de små få litt privatliv.

Det lønner seg å handle det du trenger til hagen på BAUHAUS. Her har du alt på ett sted, lave priser og mulighet for levering hjem.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt