Laster inn

Feiemaskiner

Filter by:

Filter
 1. Børster til koste-/feiemaskin 18 stk. - Gmz
  Børster til koste-/feiemaskin 18 stk. - Gmz
  2 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Oppsamler til feiemaskin - Gmz
  Oppsamler til feiemaskin - Gmz
  1 89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Texas snøplog til Handy Sweep
  Texas snøplog til Handy Sweep
  99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Kärcher feiemaskin S 650 2i1
  Kärcher feiemaskin S 650 2i1
  1 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. Oppsamlerkasse til Optima PS 700 feiemaskin - MTD
  Oppsamlerkasse til Optima PS 700 feiemaskin - MTD
  1 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. Snøplog til Optima PS 700 feiemaskin - MTD
  Snøplog til Optima PS 700 feiemaskin - MTD
  1 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 7. Feiemaskin kombi 2-i-1 bensin 5,5 hk - Gmz
  Feiemaskin kombi 2-i-1 bensin 5,5 hk - Gmz
  4 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 8. Texas-oppsamlerkasse til Handy Sweep
  Texas-oppsamlerkasse til Handy Sweep
  79900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 9. Kärcher feiemaskin S 550
  Kärcher feiemaskin S 550
  1 28900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

FEIEMASKIN

Ikke alle vet at det finnes gode, mindre feiemaskiner til privat bruk, og overraskelsen er derfor stor for mange når de forstår at det finnes en enkel måte å profesjonelt og effektivt fjerne smuss og skitt fra asfalterte oppkjørsler eller steinbelagte områder. Og at mange av disse feiemaskinene også kan brukes til å måke snø såpass hurtig at snømåkingen ikke lenger blir et ork.

Når du nå hører at det finnes gode feiemaskiner for privat bruk lurer du sikkert på om dette ikke er meget dyre verktøy som de færreste har råd til å anskaffe seg. Men faktum er at dette er relativt rimelige verktøy som de fleste huseiere kan se seg råd til.

BAUHAUS OG FEIEMASKINER

BAUHAUS fører flere typer feiemaskiner for privat bruk, og for at du skal få en viss ide om det som finnes skal vi ta en kikk på et par av dem. Det kan saktens også være instruktivt med tanke på å gi deg ideer om bruken. En av de desidert mest populære feiemaskinene er «Kombi 2-I-1 Bensin 5,5 HK – GMZ».

Denne maskinen veier 72 kilo, og er en meget robust feiemaskin til alminnelig bruk. Og da tenker vi på fjerning av skitt og smuss rundt huset og i oppkjørsler og plattinger. Eller selvsagt også på fortau. Denne maskinen fjerner også meget effektivt snø (dersom du monterer separat snøskrape), så du har på mange måter en dobbel funksjon med GMZ-en.

For den som er noe teknisk anlagt kan vi fortelle at akkurat denne modellen drives av en fire-takts motor på 5,5 hestekrefter, og at den er utstyrt med hele fire gir forover, og 2 bakover. En meget god all-rounder av en feiemaskin til en kjempepris.

ANDRE BAUHAUS FEIEMASKINER

Dersom du kunne tenke deg å gå hakket opp i effektivitet og funksjon kan du tenke på feiemaskinen «Optima PS 700 – MTD». Dette er storebroren i BAUHAUS sin samling av feiemaskiner, og er en maskin som har innebygde funksjoner til alle årstider. Hva betyr dette? Ikke annet enn at den sterke Optima feiekosten fungerer like godt om vinteren som om sommeren.

Noe av det fantastiske med Optima er at den har store hjule, og hele fem gir framover og to til revers. Du kan stille inn farten noe som er optimalt, for fjerning av snø krever en mer sakte drift enn de vanlige sommeroppgavene på asfalt og stein.

Bensinkapasiteten er på 1,9 liter, og selv om denne maskinen er suveren på alle måter veier den ikke mer enn tre kilo mer en DMZ-en som vi nevnte ovenfor.

LES DEG OPP PÅ NETTSIDENE

Det beste du kan gjøre for å sette deg videre inn i akkurat hvilken feiemaskin som er bra for deg og fitt hjem er ved å bla deg litt fram og tilbake på nettsidene våre. Du kan bestille direkte på nettet om du vil det, men selvsagt kan du også stikke innom et av våre varehus. Da vil du jo også få direkte svar på alle de spørsmål du måtte ha om feiemaskiner.

BAUHAUS var i 1960 først ute med å lansere konseptet «alt under ett tak», og det første varehuset ble bygget i Tyskland. Det er med andre ord en meget tradisjonsrik kjede som nå også vokser kanonsterkt i Norge. Vi ser fram til å få deg som kunde! 

En effektiv feiemaskin sparer tid og energi

Av de utallige arbeidsoppgaver som tilligger en huseier, er feiingen kanskje det kjedeligste. Men det må gjøres. Da er det godt at det finnes feiemaskiner. Hos BAUHAUS finner du dem i forskjellige prisklasser og med diverse ekstrautstyr. Og om vinteren kan feiemaskinen også hjelpe deg med snømåkingen.

Ikke et vondt ord om den gamle feiekosten, men det er kanskje på tide den får avløsning. Det bør være slutt på at den ser bebreidende på deg når du kommer sliten hjem fra jobben. La den gå over i de overflødiges rekker ved kjøpet av en ung og dynamisk feiemaskin.

Tiden med de langtraurige jobbene med feiing av oppkjørsel terrasser eller andre av de uendelige mange flatene som trenger rengjøring er over. Du skal ikke lenger kroke ryggen med en gammel feiekost.

Velg rett feiemaskin

Hva slags feiemaskin du kjøper, kommer an på feiebehovet ditt. Akkurat som med gressklippere finnes det små og hendige og det finnes kraftige maskiner dersom flatene blir store.

Er det ikke altfor mye du skal feie i løpet av uka, velger du en av de enklere modellene. Da får du en billig feiemaskin som like fullt feier stier og oppkjørsler betydelig raskere enn på gamlemåten. Du har sikkert noe du kan bruke denne ekstra tiden til.

Disse maskinene er lette og praktiske. Håndtaket kan foldes sammen eller framonteres. Av den grunn tar den ikke så mye plass når den ikke er i bruk.

Støv og smuss fjernes effektivt. Sidebørsten tar sidene, og alt samles i beholderen. Du skal ikke behøve å løpe tilbake til garasjen etter en søppelsekk eller la det ligge igjen i kantene. Sidebørsten sørger for at det ikke ligger igjen noe. Når du er ferdig er den enkel å tømme.

Stor feiemaskin for store flater

Er behovet stort og feiingen regelmessig, bør du gå for den store feiemaskinen. Den har romslig feiebredde, stor børstediameter, en kraftig motor og flere innstillinger for hastighet, både forover og bakover.

Ujevne flater er ikke et problem for denne maskinen, Er det smuss eller urenheter feies det opp. En romslig og solid oppsamlerkasse kan kjøpes separat.

På vinterstid kan feiemaskinen utstyres med snøplog og dermed radikalt endre sitt bruksområde. Med sin kraftige motor er den godt egnet til å ta snøen som kommer. Med denne motoriserte hjelperen behøver du med andre ord ikke stå opp to timer tidligere for å få unna nattens snøfall før du drar på jobben. Feiemaskinen tar det på betydelig kortere tid.

Trenger du andre maskiner?

Våre tekniske hjelpere blir stadig flere. Du kan gjøre flere jobber på kortere tid. Det gjelder både det som er nyttig og det som gjør omgivelsene våre vakrere.

Sjekk ut maskinparken på BAUHAUS. For hvert år som går presenteres nye maskiner med bedre og flere funksjoner. For å foreta en oppramsing så har vi høytrykksvaskere, dykkpumper, feiemaskiner, hagetraktorer, jordfresere, mosefjernere, løvblåsere og –sugere, motorsager, kompostkverner, hekkeklippere, gresstrimmere, ryddesager, gressklippere, snøfresere og vedkløyvere. 

Ta en titt på nettsiden vår for en komplett oversikt og nærmere beskrivelser av de enkelte artikler.

Bestill hageutstyr på nett fra BAUHAUS

BAUHAUS har varehus på Liertoppen utenfor Drammen og på Vestby. Bor du ikke for langt unna bør du ta deg en tur og se alt vi har å by på. Ellers kan du se i nettkatalogen vår, og bestille derfra. BAUHAUS tilbyr fire ukers bytterett på alt du kjøper på nettet. Les mer om betingelsene her.

Trenger du veiledning eller tips for kjøp av riktig maskin, har vi fagfolk som besvare spørsmålene dine. 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt