Loading

Feiemaskiner

 1. BØRSTER TIL KOSTE-/FEIEMASKIN 18 STK. - GMZ
  1 89900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. OPPSAMLER TIL FEIEMASKIN - GMZ
  OPPSAMLER TIL FEIEMASKIN - GMZ
  1 69900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. TEXAS SNØPLOG TIL HANDY SWEEP
  99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. BENSINKANNE RAPIDON 6 LITER
  29900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. FEIEMASKIN OPTIMA PS 700 - MTD
  FEIEMASKIN OPTIMA PS 700 - MTD
  9 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. OPPSAMLERKASSE TIL OPTIMA PS 700 FEIEMASKIN - MTD
  OPPSAMLERKASSE TIL OPTIMA PS 700 FEIEMASKIN - MTD
  1 59900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 7. SNØPLOG TIL OPTIMA PS 700 FEIEMASKIN - MTD
  SNØPLOG TIL OPTIMA PS 700 FEIEMASKIN - MTD
  1 59900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 8. FEIEMASKIN KOMBI 2-I-1 BENSIN 5,5 HK - GMZ
  4 99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 9. TEXAS-OPPSAMLERKASSE TIL HANDY SWEEP
  79900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 10. KÄRCHER FEIEMASKIN S 550
  1 34900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Feiemaskin

Ikke alle vet at det finnes gode, mindre feiemaskiner til privat bruk, og overraskelsen er derfor stor for mange når de forstår at det finnes en enkel måte å profesjonelt og effektivt fjerne smuss og skitt fra asfalterte oppkjørsler eller steinbelagte områder. Og at mange av disse feiemaskinene også kan brukes til å måke snø såpass hurtig at snømåkingen ikke lenger blir et ork.

Når du nå hører at det finnes gode feiemaskiner for privat bruk lurer du sikkert på om dette ikke er meget dyre verktøy som de færreste har råd til å anskaffe seg. Men faktum er at dette er relativt rimelige verktøy som de fleste huseiere kan se seg råd til.

BAUHAUS og feiemaskiner

BAUHAUS fører flere typer feiemaskiner for privat bruk, og for at du skal få en viss ide om det som finnes skal vi ta en kikk på et par av dem. Det kan saktens også være instruktivt med tanke på å gi deg ideer om bruken. En av de desidert mest populære feiemaskinene er «Kombi 2-I-1 Bensin 5,5 HK – GMZ».

Denne maskinen veier 72 kilo, og er en meget robust feiemaskin til alminnelig bruk. Og da tenker vi på fjerning av skitt og smuss rundt huset og i oppkjørsler og plattinger. Eller selvsagt også på fortau. Denne maskinen fjerner også meget effektivt snø (dersom du monterer separat snøskrape), så du har på mange måter en dobbel funksjon med GMZ-en.

For den som er noe teknisk anlagt kan vi fortelle at akkurat denne modellen drives av en fire-takts motor på 5,5 hestekrefter, og at den er utstyrt med hele fire gir forover, og 2 bakover. En meget god all-rounder av en feiemaskin til en kjempepris.

Andre BAUHAUS feiemaskiner

Dersom du kunne tenke deg å gå hakket opp i effektivitet og funksjon kan du tenke på feiemaskinen «Optima PS 700 – MTD». Dette er storebroren i BAUHAUS sin samling av feiemaskiner, og er en maskin som har innebygde funksjoner til alle årstider. Hva betyr dette? Ikke annet enn at den sterke Optima feiekosten fungerer like godt om vinteren som om sommeren.

Noe av det fantastiske med Optima er at den har store hjule, og hele fem gir framover og to til revers. Du kan stille inn farten noe som er optimalt, for fjerning av snø krever en mer sakte drift enn de vanlige sommeroppgavene på asfalt og stein.

Bensinkapasiteten er på 1,9 liter, og selv om denne maskinen er suveren på alle måter veier den ikke mer enn tre kilo mer en DMZ-en som vi nevnte ovenfor.

Les deg opp på nettsidene

Det beste du kan gjøre for å sette deg videre inn i akkurat hvilken feiemaskin som er bra for deg og fitt hjem er ved å bla deg litt fram og tilbake på nettsidene våre. Du kan bestille direkte på nettet om du vil det, men selvsagt kan du også stikke innom et av våre varehus. Da vil du jo også få direkte svar på alle de spørsmål du måtte ha om feiemaskiner.

BAUHAUS var i 1960 først ute med å lansere konseptet «alt under ett tak», og det første varehuset ble bygget i Tyskland. Det er med andre ord en meget tradisjonsrik kjede som nå også vokser kanonsterkt i Norge. Du finner varehus på Liertoppen og på Vestby. Men uansett hvor du bor i Norge kan du bestille varer fra BAUHAUS, for eksempel feiemaskiner. Vi ser fram til å få deg som kunde! 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt