Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Vedkløyver 2200W RLS5A - Ryobi
  Vedkløyver 2200W RLS5A - Ryobi
  4 04900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Godt utvalg vedkløyvere

Leter du etter vedkløyver? La deg friste av de gode tilbudene her på BAUHAUS.

For et par år siden gjorde en helt ukjent, norsk forfatter stor suksess med en liten og tilsynelatende enkel bok om ved. Ingen trodde at en bok om ved skulle bli en av Norges største bestselgere den høsten. Men det sier selvsagt noe om nordmenns tette og varme forholde til ved.

Er du interessert i ved selv? Da er det klart du trenger en vedkløyver.

Vedkløyver

Med en vedkløyver går vedhuggingen som en lek. Og du splitter vedkubber enkelt og greit. For ikke å snakke om «raskt». Og dette er også en av hovedargumentene for å anskaffe seg vedkløyver, da mange av oss faktisk kløyver ganske mye ved i løpet av en vanlig norsk høst og vinter.

Selvsagt kan du kløyve for hånd, men da må du bruke øks – og det sier seg selv at dette er særskilt mye mer arbeids- og tidskrevende enn en god vedkløyver.

Og glem heller ikke at du ikke skal kløyve spesielt mye ved i løpet av en sesong før du vil få mye glede av din vedkløyver.

Passer for de fleste

Mange tror at vedkløyvere er spesielt dyre gjenstander som bare «ekspertene» driver med, men ingenting kunne være lengre fra sannheten. Faktum er at du i dag finner en rekke forskjellige vedkløyvere i flere prisklasser.

Klart, noen toppmodeller er for de som virkelig er interesserte i ved, og som kløyver mye.

Men du ser selv på de modellene som er oppført her at det finnes mange svært gode vedkløyvere til en rimelig penge.

Og BAUHAUS er et av de varehusene og nettbutikkene i Norge med det beste utvalget.

Vedkløyver tilbud

Uansett om du allerede er BAUHAUS-kunde, eller om det er første gang du planlegger å kjøpe noe hos oss, skal du vite at vi står klare med åpne armer for å hjelpe det. Vi har, for eksempel, fire ukers full bytterett på alle kjøp du gjør hos oss, noe som gjør det veldig enkelt å handle akkurat det du trenger til ditt hjem her.

BAUHAUS er en nettbutikk for alt som har med hus og hjem og gjøre. Trenger du verktøy, trelast varer, maling eller hva som helst annet til hjem, hage og fritid? Test oss ut ved første anledning.

Det er super-enkelt å handle hos oss.

Rask og enkel handel

Velg selv om du ønsker varene levert til deg, eller om du heller vil gå for det som vi kaller «Click and Collect». Siste tjeneste betyr at du velger ut, bestiller og betaler på nettet, og så kan du hente varene selv på varehuset som ligger nærmest der du er.

Praktisk om du vil unngå frakt, eller om det du skal kjøpe ikke er så stort.

Du kan selv sjekke postnummeret ditt her på sidene våre for å finne ut hvilke leveringstilbud vi har for deg, og hva frakten vil komme på.

Billig vedkløyver på tilbud

En ting er sikkert: Om du fyrer med ved gjennom høst- og vintersesongen kommer du til å få svært mye glede av en billig vedkløyver. De er, som du ser, rimelige i innkjøp – og enkle å bruke.

Ja, «praktisk» er et ord som vi kommer tilbake til ganske ofte med akkurat disse produktene. De fleste av våre vedkløyvere har hjul som gjør det enkelt og greit å flytte vedkløyveren frem og tilbake.

Legg inn en bestilling på vedkløyver allerede i dag, og glem selvsagt heller ikke andre produkter fra vårt sortiment som du kanskje trenger. Velkommen til en god handel her på BAUHAUS.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt