Laster inn

Paviljonger

Beklager, vi fant ingen treff. Vennligst prøv med et annet søk.

En nordmanns paviljong er hans slott

Har du en hage eller annet uteområde, bør du skaffe deg en paviljong. Personer som bor i varmere land har vanskelig for å forstå nordboerens ekstreme behov for uteliv. Hvorfor sitter vi ute og fryser til langt på høsten? Ja, noen rydder ikke engang hagemøblene før den første snøen kommer.

Det har selvfølgelig med det at når noe er mangelvare, blir det desto mer attraktivt. Klimagudene har ikke vært altfor rause mot vikingenes etterkommere. Litt biologisk er det også. Vi har behov for kontakt med friske luft og naturlig lys.

Utnytt sommerkvelden lenger med en paviljong

Men akkurat det med frysingen bør vi kanskje gjøre noe med. Et tak er tilstrekkelig for å skjerme seg mot ublide regnguder. Så i det de første regndråpene truer med å ødelegge grillkvelden, kan selskapet trekke seg inn under paviljongens tak. Det blir faktisk enda mer stemning på den måten. Du er ute i regnet men samtidig god og tørr. Nyt maten til rytmen av regndråpene som faller på taket.

Utover høsten vil du trekke stadig oftere inn i paviljongen. Med godt lys og kanskje noen varmelamper kan dere virkelig nyte de sene kveldene.

En paviljong kan også ha andre bruksområder enn et lysthus. Kanskje vil du bruke det som atelier eller hobbyrom? Kontakten med frisk luft kan skape inspirasjon og forsterke kreativiteten. Den kan også brukes som hjemmekontor. Kanskje får du unna de skrivejobbene du sliter med å komme i gang med på jobben.

Klassiske og moderne paviljonger

Paviljonger er ikke et nytt påfunn. Bevaringsverdige varianter fantes i gamle dager i byparker og herskapelige villaer. Her ble det spilt musikk, servert mat eller sosialisert i forgangne århundrer. Damer i kjole og herrer i hatt passiarte og kanskje oppsto det søt musikk.

Av den grunn er det mange paviljonger som fremdeles leveres i klassisk stil. Godt behandlet treverk settes opp til glede for små og store.

Du kan godt sette opp paviljongen din selv. Du får delene levert fra BAUHAUS, og instruksjonene er spesialskrevet for personer med ti tommeltotter. Du trenger slett ingen byggetillatelse for å sette opp en paviljong i din egen hage. Men du kan godt leke byggmester. Imponer ektefelle og naboer med din byggekunst. Ikke la dem få innsikt i hvor latterlig enkelt det egentlig er å sette opp disse byggverkene. (Hvis du likevel vegrer deg for å sette i gang, kan du jo la slektas selvtitulerte handyperson få anledning til å glimre).

Vel ferdig er du i besittelse av en ekstra halvårsbolig på din tomt. Kall den gjerne for «hytta». Ja, en paviljong kan for øvrig like gjerne settes opp utenfor hytta på fjellet eller ved sjøen.

Vil du ha en billig paviljong, finnes også enklere metallpaviljonger. De er rimeligere i pris, enkle å settes opp og gir beskyttelse med teltvegger. Det er en tilstrekkelig reserveløsning når det begynner å regne på grillfesten.

BAUHAUS har paviljongen du trenger

Om det er klassisk tre eller metall du ønsker, har vi det på lager. Det gjelder om også om du bare vil ha tak, eller foretrekker heldekkende vegger og vinduer. Vi leverer hjem til deg hvis du ber om det, eller du kan komme til oss og hente varene selv. Sørg for å ha kjøpt paviljong på tilbud i god tid før snøen smelter.

Vi kan også dekke andre behov for både hete og kjølige sommerkvelder. Se gjerne vårt komplette utvalg av hagemøbler og griller.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt