Laster inn

Drivhus

Filter by:

Filter
 1. Minidrivhus med 3 hyller - Green>it
  Minidrivhus med 3 hyller - Green>it
  33900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Garden Life minidrivhus til pallekarm 118x78 cm
  Garden Life minidrivhus til pallekarm 118x78 cm
  54900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 3. Garden Life veksthus til selvvanningskasse Mini 86x46x75 cm
  Garden Life veksthus til selvvanningskasse Mini 86x46x75 cm
  36900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 4. Green>it minidrivhus 70x70x35/50 cm
  Green>it minidrivhus 70x70x35/50 cm
  19900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 5. DRIVHUS ALTAN 0,91-1,33 m² - HALLS
  DRIVHUS ALTAN 0,91-1,33 m² - HALLS
  Fra 5 44900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 6. DRIVHUS UNIVERSAL 8,3-9,9 m² - HALLS
  DRIVHUS UNIVERSAL 8,3-9,9 m² - HALLS
  000
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 7. Drivhus PE-folie/stål 180x180x197 cm 3,2 m²
  Drivhus PE-folie/stål 180x180x197 cm 3,2 m²
  99900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 8. Green>it minidrivhus til pallekarm 115x76x40/70 cm
  Green>it minidrivhus til pallekarm 115x76x40/70 cm
  22900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 9. Green>it minidrivhus til selvvanningskasse 86x46x130/150 cm
  Green>it minidrivhus til selvvanningskasse 86x46x130/150 cm
  22900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Gi meg beskjed når produktet er tilbake på nettlager Klikk her
 10. Green>it minidrivhus til pallekarm 115x76x110/130 cm
  Green>it minidrivhus til pallekarm 115x76x110/130 cm
  29900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
 11. Minidrivhus til tomater - Green>it
  Minidrivhus til tomater - Green>it
  23900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
  Produktet er kun tilgjengelig i varehus
Bruk fallende rekkefølge

Drømmen om drivhus

For mange er drivhus en drøm. Andre realiserer drivhusdrømmen enkelt og greit med en handel på Bauhaus.no

Tenk på alle de blomstene, plantene og urtene, du kan dyrke i ditt eget drivhus. Om du allerede er glad i blomster og planter er kanskje ikke drivhus drømmen vanskelig å forstå. Men det finnes nok mange der ute som hadde hatt godt av et drivhus.

Drivhus

For det handler selvsagt ikke bare om å dyrke an aldeles vidunderlig vakker dendrobium orkidé, eller rad på rad med kjøkkenurter, tomater og små auberginer. Nei, et drivhus handler også om å stresse ned. Om å la klokken gå uten noen som helst annen bekymring enn at du er stadig nærmere blomstringen.

Et drivhus kan hjelpe deg på alle disse måtene. Men så var det gjennomføringen, da. For det finnes garantert mangfoldig flere som drømmer om drivhus, og som ikke gjennomfører.

Det er vanskelig å si hva problemet er. Noen tror de ikke har plass. Andre tror at et drivhus vil bli for dyrt. Og det finnes også dem som har plass, har penger, har lyst på drivhus, men som bare ikke kommer seg opp av TV-stolen. Hvilken gruppe hører du til?

Billig drivhus

Men en problemstilling har gjerne uventete løsninger. Og om du tenker plass og penger skal du for det første vite det at det i dag finnes «drivhus» helt ned i størrelser på 70 centimeter.

Dette er uhyre praktisk, uhyre små, og uhyre billige drivhus som kan gi deg timevis med stressfritt drivhusarbeid, og akkurat de plantene, urtene eller blomstene du vil. Sett et slikt drivhus opp på selv den minste veranda.

Fra denne mikrostørrelsen kan du så bare plusse deg opp nær sagt trinn for trinn. Dersom tomater er din pasjon finnes et meget bra minidrivhus for tomater, som er vesentlig høyere enn de andre, nevnte minidrivhusene. Og prisen er, som du ser, ingenting å si på. Det er faktisk så rimelig at en lurer på hvordan i alle dager en har klart å produsere dette og frakte det til Norge, med norsk moms og skatt på kjøpet.

Andre drivhus

Dersom du vil ha et drivhus du kan gå inn i, uten å måtte bruke mer enn tusenlappen, finnes det produkter her på BAUHAS for deg, også. I det hele tatt handler det mye om å åpne øynene og se hva som finnes på markedet, for at det har skjedd mye innen drivhus, det er det ingen tvil om.

Legg også merke til de fantastisk gode prisene.

For du må være enig at dette ikke er de store summene vi snakker om, relativt sett. Du finner drivhus i absolutt alle prisklasser. Og om du vil ha et stort, klassisk drivhus er dette heller ikke uoverkommelig. Langt derifra.

Se alle løsningene som finnes. Som for eksempel drivhuset som eksempelvis enkelt kan plasseres i en bygård; opp langs en mur eller vegg. Eller den luksuriøse drivhus varianten som mer ligner på et klassisk oransjeri.

Høy pris er ikke et godt argument mot å skaffe seg drivhus. En kan faktisk gå så langt å si at absolutt alle har råd til å kjøpe et drivhus i dag.

Kjøp drivhus

Dersom du allerede er interessert i blomster og planter, eller kanskje er ny på dette, men med en slags ide om at det kunne vært artig å plante litt urter selv, da skal du vurdere nøye å kjøpe drivhus. Et drivhus, uansett størrelse, kommer til å gi deg mange gode øyeblikk. Og kanskje også flotte blomster du kan pynte huset med, eller gi i gave – eller urter, frukter og grønnsaker du kan bruke i egen matlaging.

Mat du vet hvor kommer fra, og hva som er tilsatt av gjødsel og andre tilsetningsstoffer.

Kjøp drivhus her på BAUHAUS, og du vil legge merke til at flere av de større drivhusene faktisk leveres rett hjem til deg, uten at vi tar betalt for frakt.

Dette er bare en av mange fordeler med å handle i vår gode nettbutikk.

Handle på BAUHAUS

BAUHAUS var en tysk kunstskole, men i dag er det en av Norges hurtigst voksende nettbutikker for alt som har med hus, hjem og hage å gjøre. Tenk på noe du trenger til huset. Verktøy? Ja, vi har det. Hagemøbler? Jepp. Trelast? El-artikler? Maling? Ja, ja, og ja.

Du finner det du trenger her på Bauhaus.no. Og strategien er enkel: Klikk deg inn på sidene våre, og let deg fram i menyen. Der finner du en rekke kategorier med tilhørende produkter. Let deg fram slik, eller utfør simpelthen et søk.

Når du finner noe du liker er det bare å legge i handlekurven. Deretter konfererer du kurven, sletter det du likevel ikke trenger, og bestiller det du vil ha. Enklere kan det ikke bli. 

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt