Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Lag maten ute i naturen!

Hällmarks stekeplate er laget av høyeste kvalitet slik at du kan nyte grillmat utendørs, hele året. Uansett hvor du er, er en stekeplate en garanti for et smakfullt måltid. En stekeplate fra Hällmark er derfor et must hvis du vil invitere til grilling på stranden, i skibakken, eller hjemme i hagen.

Hällmark Garden
Liker du best å lage og tilberede grillmat ute i bakhagen? Da vil Hällmark Garden være et utmerket utvalg for deg. Velg mellom flere stekeplater og grilltilbehør som grillrist, for å kunne tilberede et stort utvalg av grillmat med tilbehør over en gassbrenner. For å gjøre det enkelt for deg finnes det flere fullstendige sett med stekeplater, gassbrenner og regulatorsett i ett. Du kan velge mellom flere forskjellige størrelser på stekeplatene for å passe dine unike behov.

Hällmark Outdoor
Denne serien er utviklet for deg som liker å være ute i naturen og grille over åpen ild. Stekeplaten kan brukes som en bålpanne, men kan også enkelt plasseres over en gassbrenner ved å ta av bena. Både stekeplaten og grilltilbehøret er laget for deg som elsker å være ute i naturen hele året. De passer med andre ord like godt i snøfylte fjell, som på varme sommerdager i skjærgården. Hällmark har noe for enhver smak, hvilken stekeplate vil være din favoritt?

Utforsk tillbehøret
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer