Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

HAGESAG GARDENA 135 P 34CM

kr 369,00
Sammenleggbar hagesag 135 P tilhører den nye generasjonen sager fra GARDENA
 
Denne sagen har en total lengde på 340 mm, noe som gjør den til en lettanvendelig allrounder for beskjæring av tykke greiner. Den passer perfekt til alle små sa...
Se full produktbeskrivelse
5.0000000000 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Sammenleggbar hagesag 135 P tilhører den nye generasjonen sager fra GARDENA
 
Denne sagen har en total lengde på 340 mm, noe som gjør den til en lettanvendelig allrounder for beskjæring av tykke greiner. Den passer perfekt til alle små sagjobber i hagen og også til utendørsaktiviteter. Den er lett og effektiv. Det hardforkrummede sagbladet har impulsherdet presisjonstanning med trippelsliping, som garanterer raskt resultat uten anstrengelse og fine, presise snitt. Spesielt innsnitt er vesentlig enklere. Rusten har ingen sjanse. Du kan bære med deg denne hendige sammenleggbare sagen i hagen, for eksempel ved å folde den sammen og låse den slik at du kan ha den i bukselommen eller henge den i beltet. Når du trenger sagen folder du den enkelt ut igjen ved hjelp av tommelåpningen.
 
Låseknappen holder sagen fast i tre ulike posisjoner. Og dersom du ikke trenger sagen folder du den bare sammen igjen. Sagbladet forsvinner trygt inn i det flotte håndtaket. Under saging forhindrer en stopper på enden av håndtaket at hånden sklir. Dette har vist seg spesielt nyttig under dragende bevegelser og hjelper deg med å sage på en enkel måte. Takket være det ergonomiske, lett vinklede håndtaket og de myke håndtaksdelene ligger sagen behagelig og trygt i hånden. Sagen kan lagres uten å oppta stor plass og henges på et lett tilgjengelig sted ved bruk av opphengsøyet. Garantiperioden er 25 år.
 
Teknisk informasjon
Lengde: 340 mm

 

Mer informasjon
Produktnavn HAGESAG GARDENA 135 P 34CM
Artikelnummer 6302213A
Vikt 0.250000
EAN-nr 4078500874205
Netto vikt 0.22
Type GRENSAG
Varemerke GARDENA

25246+ fornøyde kunder!

33868 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…