Laster inn

Filter by:

Filter
 1. Sunfun puter til James loungesett grå
  Sunfun puter til James loungesett grå
  2 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
 2. Sunfun puter til James loungesett natur
  Sunfun puter til James loungesett natur
  2 49900
  Se mer Kjøp
  Click & Collect
  Nettbutikk
Bruk fallende rekkefølge

Bytt personlighet på stolene dine!

En av de enkleste måtene du kan forandre inne- og uterom på er ved å bytte puter på stoler, benker og solsenger.

Det er viktig å ta vare på hjemmet sitt. Men mer enn bare å ta vare på hus og hjem er vi også opptatte av forandringer.

Det å «friske opp» huset noe. Du kan selvsagt gå dypt til verks, og ta for deg både tak, vegger og gp til innkjøp av helt nye møbler. Men om du ikke har budsjett til en full oppussingsrunde kan du likevel få gjort mye med små knep.

Puter og hageputer

Noe av det aller enkleste og rimeligste du kan gjøre for å forandre og «friske opp» inne- og uterom er å kjøpe inn puter. Og spesielt når det gjelder uterom er dette aktuelt. For da kan selv eldre hagemøbler bli litt nyere bare ved en slik kosmetisk forandring.

Her på BAUHAUS har vi et stort utvalg av puter og hageputer. Du ser utvalget vårt på sidene her, og som du ser er prisene svært konkurransedyktige.

Stort utvalg billige puter

Vi fører puter av alle typer. For eksempel til de populære pall-møblene. Vi har ryggputer, sideputer og hageputer til pall. Og dette er blant våre mest bestselgende puter. Du skal ikke ha surfet mye på interiørsider på nettet for å se hvor populære disse utemøblene er.

Pallmøbler kan en litt ivrig hobbysnekker putte sammen ganske fort. Og da er det bare å sjekke utvalget av puter til paller som vi har her på BAUHAUS. Glem bare ikke å ha verktøyet i orden!

Puter til hagemøbler

Men vi har selvsagt et enda større utvalg av alle slags puter til hagemøbler. Og legg merke til de særdeles gode tilbudene du finner her. Posisjonsputer er populære, og du finner dem i alle farger, og i en rekke spennende stoffer.

Solsenger er viktige hagemøbler i vår korte sommersesong, og det er alltid hyggelig å kunne bringe nye farger og stoffer til disse hagemøblene. Sjekk utvalget selv, og la deg friste!

Handle puter på BAUHAUS

Du handler raskt og sikkert på BAUHAUS. For det første er sidene våre sikret med det beste innen krypteringsteknologi, så all informasjonen du legger inn er alltid ett hundre prosent garantert. Du kan bestille puter og puter til hagemøbler enten for levering direkte til deg, eller som Click and Collect.

Dette betyr rett og slett at du bestiller og betaler på nett, og så kan du hente dem på et av våre varehus. Sjekk selv hvilket varehus som er nærmest deg.

Hver eneste gang du handler på BAUHAUS har du fire ukers bytterett. Dette betyr at om en eller annen detalj ikke var akkurat slik du tenkte deg på de produktene du kjøpte – da er det bare å ta kontakt med vår kundeservice for videre hjelp.

Dette er selvsagt en meget god sikkerhet for deg som nettkunde.

Finn puter til utemøbler

Lyst til å forandre noen av dine utemøbler? Stans alle utsettelser, og sjekk det gode sortimentet av puter her på BAUHAUS. Finn puter som kan friske opp ditt hjem. Og glem selvsagt heller ikke også å sjekke de mange andre spennende og flotte produktene vi har for ditt hjem.

BAUHAUS er en av Norges beste nettbutikker for alt det du trenger til hjemmet. Bli kjent med oss allerede i dag ved å foreta din første handel av puter til hagemøbler.

Velkommen til en god pute-handel her på BAUHAUS!

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt