Varemerker
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

GRÖN-FRI JAPE GARDEN 3L

kr 599,00

En effektiv og enkel måte å fjerne alger og lav på overflater i hagen.

Grön-Fri Garden er egnet for bruk på alle overflater i en hage som ...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

En effektiv og enkel måte å fjerne alger og lav på overflater i hagen.

Grön-Fri Garden er egnet for bruk på alle overflater i en hage som er utsatt for vekst av alger og lav, som drivhus, stein- og sementfliser, tre, vegger, utemøbler, planker, asfalt, gjerder, glass, statuer , naturstein, keramikk og betong.

Teknisk informasjon
Innhold: 5 liter Grön-Fri Garden
Forbruk: 0,20-0,25 liter bruksløsning/m². 1 liter Grön-Fri fortynnet til 5 liter bruksløsning holder til ca 25 m² (1 liter bruksløsning holder til 5-6 m²).

Egenskaper
Under behandling med Grön-Fri Garden dør alger og lav umiddelbart. Resultatet kan sees allerede etter noen dager når alger endrer farge til grå. Normalt er algene helt borte i løpet av et år. Lav krever lengre tid før den løsner og løsner fra overflaten, normalt ca. 2 år. Grön-Fri Garden har en forebyggende effekt fordi overflaten er sterilisert. Ny vekstetablering kan bare finne sted når nye forhold eksisterer på overflaten. Biologisk nedbrytbart på omtrent 3 måneder. Gjentatt behandling med Grön-Fri Garden resulterer i fine overflater med sklisikre trinn og tralleflater i lang tid framover.

Å være klar over
Grön-Fri Garden kan påvirke planter og vannorganismer den kommer i kontakt med. Klorofyll påvirkes og blader blir oppdaget av dråper og spraytåke. Stauder, gress, busker og trær tar normalt ingen andre skader fra Grön-Fri Garden, men sensitive planter risikerer å dø. Mengden aktivt stoff på en overflate som oppløses i regn og strømmer i nærliggende jord er veldig liten og påvirker normalt ikke plantene. Imidlertid kan vanndyr, som fisk, være veldig følsomme, så behandling rundt fiskedammer bør gjøres med stor forsiktighet.
Green-Free Garden kan forårsake flekker på noen ubehandlede metaller, som aluminium.

Bruksanvisning
Dekk til nærliggende planter som er i fare for sprøytetåke. Pensle eller skrap av søppel, blader og mose. Fjern håndtaket fra boksen, trekk slangen ut av håndtaket og koble den til skruehetten på boksen. Sett deretter dysen i sprøytemodus og spray til overflaten blir våt. Unngå behandling på frostdekkede overflater eller hvis det forventes mye regn på overflaten innen 12 timer. Bruk hansker og vernebriller.

 

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn GRÖN-FRI JAPE GARDEN 3L
Artikelnummer 5002999B
Vikt 5.250000
EAN-nr 7332148313043
Netto vikt 5.00
Varemerke JAPE

Kundeanmeldelser

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…