Meld deg inn i vår kundeklubb og bli blant de første som får informasjon om nyheter og kampanjer!

Generelle Kjøpsvilkår
Vilkårene for bestilling via BAUHAUS.no må godkjennes for at en bestilling kan gjennomføres. Sørg derfor for å lese vilkårene før du godkjenner dem.

Om BAUHAUS
BAUHAUS leverer produkter og tjenester innen bygg, baderom, maling, hage, verksted og belysning. Vi har som mål å tilby våre kunder samtlige produkter og tjenester som trengs for renoveringsprosjekter både innendørs og utendørs. Vi har i tillegg et stort sortiment av fritids- og treningsprodukter.

Handle & Betale

Kjøp

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når BAUHAUS.no har bekreftet bestillingen gjennom en ordrebekreftelse per e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuell gjennomgang og sendes til den e-postadressen du spesifiserte ved bestilling. Ved eventuelle feilangivelser av for eksempel pris, leveringstid osv., forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Ved slike tilfeller vil vi kontakte deg for å informere om dette. Du har da full rett til enten å endre eller kansellere bestillingen.

Man må være 18 år eller eldre for å kunne handle på BAUHAUS.no. Kjøp utført av personer under 18 år avbrytes automatisk.

Priser

Alle priser som angis er inklusive moms og andre avgifter.

Vi reserverer oss mot eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjusteringer på bestilt ordre blir du alltid informert om dette og du har full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Falske bestillinger
Skulle falske ordre eller andre svindelforsøk bli oppdaget, vil saken bli anmeldt til politiet. I de tilfellene hvor vi mistenker uærlig oppførsel eller annen uregelmessighet, vil vi avbryte bestillingen.

Force Majeure
BAUHAUS.no anser seg unntatt fra å fullføre visse forpliktelser i henhold til denne avtalen hvis årsaken har sitt grunnlag i de unntakssituasjonene som er beskrevet nedenfor. Dette gjelder også hvis omstendighetene forhindrer, kompliserer eller forsinker gjennomføringen.

Befriende omstendigheter inkluderer tiltak eller unnlatelser fra myndighetene, ny eller endret lovgivning, arbeidsmarkedskonflikt, blokade, brann, flom, sabotasje, og ulykke av større omfang. Force majeure inkluderer beslutninger fra myndighetene som har en negativ innvirkning på markedet og produktene, for eksempel vedtak om varslingstekster, salgsforbud m.m. eller en unormal nedgang i markedet.

Betaling

Kortbetaling
Kortbetaling skjer i samarbeid med betalingsløsningen DIBS, som garanterer at kundens kortinformasjon bare kan leses av betalings- og banksystemet - ingen andre! BAUHAUS lagrer ikke informasjon relatert til betalingsinformasjon. Vi følger distansekjøpsloven, og når du foretar en kortbetaling, blir kjøpsbeløpet reservert på kontoen din. Vi godtar VISA, Maestro og Mastercard. Det er ingen ekstra gebyrer for betaling med kort.

BAUHAUS-kortet 
Handle rentefritt og få bonus fra den første kronen!
Når du handler med ditt BAUHAUS-kort, får du bonus fra den første kronen og opptil 10 % bonus. Alle kjøp med ditt BAUHAUS Kontokort hos BAUHAUS i Norge er bonusbaserte. Jo mer du handler – desto mer får du tilbake. Bonusen beregnes etter hver 12-månedersperiode og utbetales i form av en bonussjekk. Bonussjekker kan bare brukes ved kjøp hos BAUHAUS og kan ikke løses ut mot kontanter.

Fordeler med BAUHAUS-kortet:
Bonus fra første krone og inntil 10% bonus.
Du kan velge å betale hele beløpet måneden etter kjøpet ditt uten noen som helst ekstra kostnader. Ingen renter eller avgifter.
Du kan også velge inntil 24 måneders rentefri betaling.

Du velger ditt betalingsalternativ hjemme i fred og ro måneden etter kjøpet ditt.

Det koster ingenting å søke om eller å ha et kort. Dessuten gjelder det i nesten 15.000 butikker.

Du kan når som helst betale inn hele beløpet på én gang.

Delbetaling Rente Etabl.gebyr ***. Fakturagebyr Valuta 
3 mnd 0.00% 195,00 45,00 NOK 
12 mnd 0.00% 295,00 45,00 NOK
1/20 del 14.90% 0,00 45,00 NOK

*** Dersom samlet kjøp innen gjeldende måned overstiger 1500 NOK, fjernes etableringsgebyret. 
De månedlige beløpene inkluderer nedbetaling og evt. renter
Eventuelle administrasjons- og etableringgebyr blir lagt til etter valgt betalingsplan. 
Alle kjøp som blir foretatt i løpet av en kalendermåned debiteres måneden etter, og da tar kunden sitt valg av betalingsalternativ. 
Kunden blir deretter belastet kostnadene som gjelder for det valgte alternativet.
Ved kjøp med BAUHAUS-kortet blir leveringsadressen den samme som den folkeregistrerte adressen. Du har mulighet til å endre leveringsadressen ved legitimering med BankID på kjøpstidspunktet. 

Betaling med faktura
Resurs Bank

Kjøp nå – betal etter levering!
Når du betaler via Resurs Bank-faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjonen din, og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få alltid hjem varene før du betaler
Betalingstid - 30-60 dager *
Du trenger aldri å oppgi kortdetaljer
Alltid 14 dager angrerett i henhold til distanse- og hjemmesalgsloven
Mulighet for delbetaling
Du mottar fakturaen på den e-postadressen du spesifiserte ved bestilling.
For din sikkerhet kan du velge å betale med faktura og deretter betale etter at du har mottatt varene. Du trenger ikke å betale før neste måned, 30-60 dager etter kjøpet. Fakturagebyret for kunden er 0 kr. Vi samarbeider med Resurs Bank som overtar fakturaen din for oss og som foretar en tilpasset kredittvurdering av deg som kjøper. Du vil raskt få en tilbakemelding. Fakturaen blir sendt når varen sendes. Ved manglende eller utilstrekkelig betaling som nevnt ovenfor, vil et påminnelsesgebyr i henhold til loven, NOK 60, og renter for den til enhver tid benyttede kreditt være 22,2 %. Kunden kan bli tilbudt andre finansielle tjenester.
Ved kjøp med BAUHAUS-faktura blir leveringsadressen den samme som den folkeregistrerte adressen. Det er mulig å endre leveringsadressen hvis du identifiserer deg med BankID på kjøpstidspunktet.
Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Resurs Bank på 22 56 37 33. Du kan også sende en e-post til kundetjeneste@resursbank.no
Resurs Bank AB (publ), organisasjonsnummer 516401-0208

* For eksempel: Kunden mottar fakturaen sin 15. juli. Det fakturerte beløpet må betales i sin helhet slik at Resurs Bank mottar pengene innen 31. august.

Delbetaling

Resurs Bank

Ønsker du å dele opp betalingen din, har vi også gode tilbud i samarbeid med Resurs Bank. Hvis du velger 12 måneders nedbetaling er det helt rentefritt, men du kan også velge en lengre nedbetalingsperiode med konkurransedyktige betingelser. En kredittvurdering gjøres online, og du vil få en rask tilbakemelding. Din første faktura kommer måneden etter kjøpet, og da velger du betalingsalternativer.
Få alltid varene hjem før du betaler
Du trenger aldri å oppgi kortopplysninger
Alle dine kjøp samles på en faktura
Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
En fakturaavgift på 39 kr, uansett antall kjøp
Du kan når som helst betale hele beløpet på én gang

Delbetaling Rente Etabl.geb. Fakturageb. Valuta Minimumsbeløp
3 mnd 0.00% 195,00 45,00 NOK 1000,00
6 mnd 0.00% 295,00 45,00 NOK 1000,00
12 mnd 0.00% 395,00 45,00 NOK 1000,00
24 mnd 0.00% 495,00 45,00 NOK 1000,00

På kjøpstidspunktet blir det utført en kredittvurdering som i noen tilfeller betyr at det tas ut en kredittrapport. Du vil da motta en kopi av kredittrapporten per e-post.
Ved kjøp med BAUHAUS-delbetaling blir leveringsadressen den samme som folkeregistrert adresse. Det er mulig å endre leveringsadressen ved at du legitimerer deg med BankID på kjøpstidspunktet.
Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Resurs Bank på 22 56 37 33. Du kan også sende e-post til kundetjeneste@resursbank.no

Refusjon

Refusjon skjer ved at man setter inn det samme kortet igjen hvis bestillingen ble betalt med kort. Ellers vil beløpet bli tilbakebetalt til bankkontoen du har angitt.

Levering

Hvor mye koster frakten?
Fraktprisen bestemmes først og fremst ut i fra vekten på produktene i ordren. For enkelt å kunne se fraktprisen for ordren, legg ønsket antall produkter i handlekurven og skriv inn postnummeret til leveringsadressen. Klikk deretter "Til kassen" for å få en oversikt over produktene og frakt / fraktpriser. For informasjon om levering, klikk på det røde informasjonssymbolet.

Leveringstid
Leveringstiden for lagerførte varer er normalt 2–5 virkedager avhengig av hvor i landet du bor; avvik kan forekomme ved levering til tynt befolket område med opptil 9 arbeidsdager fra bestillingstidspunktet. Det gjøres oppmerksom på at det ikke leveres til Svalbard og Jan Mayen.

Leveringstiden for vårt bestillingssortiment er 1-8 uker; disse ordrene sendes direkte fra våre leverandører til kunden.

Avbestille/endre bestilling
Vi jobber for å håndtere og levere din bestilling fra vårt lager så raskt som mulig. Sørg derfor for at informasjonen som er gitt er riktig før du godkjenner og fullfører bestillingen.
Hvis du av en eller annen grunn angrer på bestillingen din og ønsker å kansellere den, må du kontakte BAUHAUS kundeservice så raskt som mulig. BAUHAUS jobber med å sende ut ordrer så raskt som mulig; derfor kan vi ikke garantere at en ordre kan avbrytes. Hvis bestillingen allerede har forlatt lageret vårt kan vi ta bestillingen tilbake, men du som kunde vil da være ansvarlig for kostnadene ved frakt og returfrakt.
Etter gjennomført bestilling kan BAUHAUS ikke foreta endringer som gjelder antall produkter.

Endring av mottakere/ leveringsadresse i bestillingen
Eventuelle endringer av leveringsadresse eller mottaker må oppgis før du bestiller. Betingelsene for å endre leveringsadresse eller mottaker avhenger av betalingsmåten du velger. Etter bestilling kan BAUHAUS ikke foreta noen endring av leveringsadresse eller mottaker.

Levering til utlevereringssted
For pakker opptil 20 kg, som er maks 150 cm lange og har en maksimal dimensjon på maks lengde 150 cm + omkrets = 300 cm, leverer vi til PotNord utlevereringssted, som er et leveringssted i nærheten av din angitte leveringsadresse. Du vil bli varslet via en sms, som indikerer hvilket sted bestillingen din er levert til. Vennligst ta med forsendelsesnummeret og gyldig legitimasjon når du henter bestillingen. Pakken forblir på avhentingsstedet i 14 dager. Etter tre påminnelser sendes pakken tilbake til BAUHAUS. BAUHAUS forbeholder seg retten til å endre ordrer som etter pakking er for store til å bli levert til servicepunktet. Disse ordrene blir endret til hjemlevering og blir levert til din angitte leveringsadresse.

Hjemlevering
Produkter i BAUHAUS sitt sortiment som ikke kan leveres til utlevereringssted leveres til din angitte leveringsadresse. Hjemleveringen leveres så nærme porten eller tomtegrensen som er mulig for fraktselskapet. Bæring inn i hjemmet inngår ikke. Når leveransen er utført, er den spesifiserte mottakeren på ordren ansvarlig for å ta i mot og bekrefte bestillingen. Hvis den spesifiserte mottakeren ikke har mulighet til å være på plass når leveransen finner sted, kan en representant ta i mot bestillingen. Representanten må da identifisere seg med et gyldig ID-dokument og må vise fram den spesifiserte mottakers gyldige ID-dokument.
Fraktselskapet leverer ikke bestillingen uten at det kvitteres og ID-kontroll. 
NB! Plassen der varene skal leveres må være hard nok til at det er mulig for en palletralle å kjøre på den. I tilfeller der fraktselskapet ikke kan ferdes på veibanen som kreves for å komme frem til gate- eller tomtegrensen eller ikke klarer å snu med det nødvendige transportmidlet, må kunden ordne videre transport fra stedet der fraktselskapet kan forlate bestillingen. Hvis du er usikker på fremkommeligheten til leveringsadressen, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice før du bestiller for mer informasjon.
Leveranser utføres ved hjelp av eksterne fraktselskaper og på hverdager mellom 08:00 og 16:00. 
Fraktselskapet tar kontakt med mottakeren via sms eller telefonsamtale for å informere om leveringsdag og det aktuelle tidsintervallet mottaker må være tilgjengelige for mottak av levering. 
For å utføre en bestilling med hjemlevering, kreves et gyldig norsk telefonnummer. Varsling til utenlandske telefonnummer er ikke mulig.

Hjemlevering parti
Produkter / bestillinger som er for tunge eller for store til vanlig levering vil bli sendt som parti og spesielle leveringsbetingelser gjelder.
Forventet leveringstid på parti er normalt 5-9 virkedager.
Levering av disse produktene / ordrene er bare mulig der lastebilen kan komme fram og har mulighet til å laste av. Levering skjer med en lastebil utstyrt med bakløft. Underlaget på plassen der varene skal leveres må være hardt nok til at det er mulig for sjåføren å laste av bestillingen med en palleløfter. 
OBS! I tilfeller der transportøren ikke kan kjøre på det veidekke som kreves for å nå port eller tomtegrense, eller ikke har mulighet til å snu med det nødvendige transportmidlet, må kunden selv arrangere videre transport fra stedet der transportøren har mulighet for å laste av produktet. Hvis du føler deg usikker på fremkommeligheten til leveringsadressen, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice før du bestiller, for mer informasjon.
BAUHAUS har alltid rett til å avbryte en bestilling der levering ikke er mulig på grunn av ufremkommelig vei til valgt leveringsadresse.

Innbæring
Innbæring av ordren ved levering utføres ikke av BAUHAUS eller fraktselskap. 

Emballasje
Bortkjøring av emballasje/lastepaller utføres ikke av BAUHAUS eller fraktselskap. 

BAUHAUS har alltid rett til å kansellere en bestilling der levering ikke er mulig på grunn av ufremkommelig vei til valgt leveringsadresse.

Levering av bestillingssortiment (direkte fra leverandør)
Leveringstiden for BAUHAUS bestillingssortiment varierer avhengig av produkt og leverandør. 
Den forventede leveringstiden fremgår av de respektive produktsidene. 
Dersom den forventede leveringstiden blir endret, varsler BAUHAUS kunden om dette via e-post. 
Hvis du ikke godkjenner den nye leveringstiden, har du som kunde rett til å kansellere kjøpet.
Hvilken leveringsmetode (leveringssted / hjemlevering) som vil være aktuell, varierer avhengig av produkt og leverandør.
BAUHAUS har rett til å kansellere en ordre der det ikke er mulighet for levering på grunn av ufremkommelig vei.

Kvittering – mottak av bestilling
Levering av bestillingen utføres av transportøren til bestillingens spesifiserte mottaker ved framvisning av gyldig legitimasjon. Ved utlevering av bestillingen til en annen person enn bestillingens angitte mottaker,må denne personen fremvise både egen og bestillingens angitte mottakers legitimasjon. Dette gjelder ved levering på bestillingens angitte adresse, ved avhenting på transportørens terminal og ved utlevering på servicepunkt.
Ved levering er det viktig å kontrollere at antall kolli som leveres er korrekt. I tilfelle avvik, be sjåføren om å notere dette før mottaker kvitterer for mottak av ordren. Antallet kolli på bestillingen kan mottaker kontrollere på adresselappen eller følgeseddelen. Ved avvik skal dette rapporteres til BAUHAUS senest 5 dager etter mottak av bestillingen.

BAUHAUS godkjenner ikke at transportøren leverer bestillingen uten kvittering og ID-kontroll.  
Skulle det mot formodning inngås en annen avtale mellom transportøren og kunden, fraskriver BAUHAUS seg alt ansvar for eventuelle avvik og skader i ordren.

Levering til øyer
BAUHAUS klarer ikke å levere til øyer som ikke har broforbindelse. Disse bestillingene blir levert til nærmeste kai med adresse på fastlandet hvor kunden kan motta leveransen og deretter selv sørge for videre transport til øya. Det gjøres oppmerksom på at det ikke leveres til Svalbard og Jan Mayen.

Transportskader
BAUHAUS er ansvarlig for eventuelle skader som kan oppstå under transporten hjem til deg. Hvis du ved mottak skulle oppdage at ordren har synlige skader som emballasjeskader / transportskader, må du umiddelbart rapportere dette til sjåføren ved å notere ned skaden på følgeseddelen / den håndholdte datamaskinen (PDA) før det kvitteres for leveransen. Innen 5 dager har du muligheten til å rapportere skjulte skader / transportskader, dvs. skader / transportskader som ikke kunne konstateres ved mottak av produktet.
For at BAUHAUS skal kunne godkjenne en transportskade, må den innrapporteres så snart som mulig og senest 5 dager etter mottak. Innrapportering gjøres ved å sende en e-post med:
- ordrenummer
- beskrivelse av hva som er skadet
- bilde av det skadede produktet/produktene og bilde av emballasjen
til reklamasjon@bauhaus.no – merk e-posten med "Transportskade”+ ordrenummer. 
En sak blir deretter opprettet hos oss som vi håndterer så raskt som mulig.

Skjulte skader / transportskader innrapportert etter 5 dager etter mottak godkjennes ikke. Du må derfor pakke ut produktet umiddelbart etter mottak og sjekke tilstanden. I tilfelle transportskader, må emballasjen oppbevares for mulig retur eller utskiftning av produkt.
Hvis det har oppstått skade, må du ikke bruke produktet. Det er også viktig at du lagrer emballasjen slik at skaden kan inspiseres ved behandling av skadesaken.
Avhengig av skadeomfanget, blir produktet byttet ut eller en reparatør sendt til deg for å utbedre feilen.

BAUHAUS fraskriver seg alle tilleggskrav fra kunden som gjelder erstatning for transportskader eller ødelagte produkter.
Ikke bestill håndverkere før du har mottatt bestillingen, kontroller at de riktige produktene har blitt levert og at det ikke har oppstått noen skader under transporten.

Bestilling

BAUHAUS leverer og administrerer kun ordre i Norge.
For å kunne utføre en bestilling, trenger du et gyldig norsk mobilnummer. Varsling til utenlandske telefonnummer er ikke mulig.

Leveringsforsinkelser
Ved leveringsforsinkelser blir du informert dersom dette er mulig. Årsaker til forsinkelser i leveringen kan for eksempel være at en leverandør/fraktselskap ikke kan oppfylle sin forpliktelse overfor oss.
Skulle en leveringsforsinkelse oppstå, har kunden rett til å heve kjøpet uten kostnad. I tilfeller der kunden har betalt på forhånd og ønsker å heve kjøpet på grunn av forsinket levering, vil kunden få pengene tilbake senest 14 dager etter kanselleringen.
NB! Dette gjelder ikke produkter som ikke er på lager, og som produseres etter kundens bestilling. Da må forsinkelse nødvendigvis måtte påregnes.
Ikke bestill håndverkere før du har mottatt bestillingen, kontroller at de riktige produktene har blitt levert og at det ikke har oppstått noen skader under transporten.
BAUHAUS fraskriver seg alle krav fra kunden om kompensasjon som følge av forsinkelser i leveransen.
For bedrifter gjelder leveringsbetingelser DDU 022 "Fritt olossat angiven leveransadress".

Delt bestilling
Når du bestiller både lagervarer og produkter fra bestillingssortimentet, vil bestillingen bli levert i flere leveranser. Hvis du har spørsmål om en delt ordre, vennligst kontakt vår kundeservice.

Ikke mottatt / hentet ordre
Hvis du ikke er å treffe på avtalt leveringstid eller av en annen grunn velger ikke å motta bestillingen, blir du belastet for kostnader som oppstår. Dette gjelder også pakker som blir levert til leveringsstedet og som ikke blir avhentet.
Dette gjelder samtlige bestillinger hos BAUHAUS uavhengig av gratis frakt eller andre kampanjer.

Angrerett og garanti

Angrerett

Forbruker
For privatpersoner følger BAUHAUS.no  distanse- og hjemmesalgsloven og forbrukerkjøpsloven. I henhold til distanse- og hjemmesalgsloven har kunden alltid rett til å kansellere kjøpet innen 14 dager etter mottakelse av leveransen og uten å måtte oppgi noen spesiell grunn.
BAUHAUS har imidlertid 60 dager med åpent kjøp på lagervarer, akkurat som i alle varehusene våre.
Ved å påberope deg angreretten og åpent kjøp, er du som kunde ansvarlig for kostnadene for frakten, returfrakten og returrisikoen.

Retur
Ved bruk av angreretten gjelder følgende
Gi beskjed til BAUHAUS kundeservice innen 14 dager etter å ha mottatt ordren hvilket produkt (evt. hvilke produkter) som skal returneres, noe som er enklest å gjøre via e-post. Som kunde har du rett til å undersøke produktet før du bestemmer deg for retur. Undersøkelsen må utføres med forsiktighet og ikke være mer omfattende enn nødvendig, da produktet må returneres i uendret tilstand. Returner produktet i originalemballasje og i en tilsvarende ytre emballasje som det produktet ble levert i, for å minimere risikoen for skade ved retur. Produktet må returneres komplett hvis det ikke er inngått noen annen avtale mellom kunden og BAUHAUS.
Angreretten dekkes ikke av planter eller maling som er blandet til ønsket farge.
Returer som sendes med etterkrav/ postoppkrav vil ikke bli løst ut.
BAUHAUS kan kreve eventuelle merkostnader av kunden som følge av ufullstendig retur, eller kan la være å akseptere returen.
Kunden er alltid ansvarlig for skader som kan oppstå under returtransporten.
Ta alltid vare på følgeseddelen fram til returen er fullført.

Ved åpent kjøp i 60 dager gjelder følgende
Gi beskjed til vår kundeservice innen 60 dager etter å ha mottatt ordren hvilke(t) produkt(er) som skal returneres, noe som enklest gjøres via e- post. Retur innen 60 dager er mulig hvis produktet er i ubrutt emballasje og ikke er et produkt fra BAUHAUS sitt bestillingssortiment, planter eller farge som er blandet til ønsket farge. Returner produktet i originalemballasje og i en tilsvarende ytre emballasje som det produktet ble levert i, for å minimere risikoen for skade ved retur. Produktet må returneres komplett hvis det ikke er inngått noen annen avtale mellom kunden og BAUHAUS.
Hvis du ikke er sikker på hvilke produkter som ikke dekkes av angreretten og åpent kjøp, kan du kontakte vår kundeservice.
BAUHAUS kan kreve eventuelle merkostnader som følge av ufullstendig retur, eller kan la være å akseptere returen.
Kunden er alltid ansvarlig for skader som kan oppstå under returtransporten.
Ta alltid vare på følgeseddelen fram til returen er fullført.
RETUR i VAREHUS
Kunden mottar en kvittering ved kjøp på BAUHAUS.no og med denne kvitteringen kan en retur foretas i alle varehusene våre.
Angrerett og åpent kjøp gjelder bare for privatpersoner.

Foretak
I tilfeller der en næringsdrivende handler hos BAUHAUS.no, gjelder kjøpsloven. For større kjøp med andre vilkår og betalingsmåter, kontakt BAUHAUS Proff-service.

Garantier

Reklamasjon
BAUHAUS følger forbrukerkjøpsloven ved alle tilfeller av reklamasjoner, som gir 1 årsgaranti og 3 års reklamasjonsrett.
Dersom du vil reklamere et produkt gjør du dette enklest ved å sende en e-post med tydlige bilder på skaden samt ordrenummeret ditt til reklamasjon@bauhaus.no. Ved en godkjent reklamasjon sender BAUHAUS en følgeseddel for returnering av produktet.
Produktgarantien gjelder kun opprinnelige produksjonsfeil, det betyr ikke feil som oppstår ved egen endring av produktets funksjon eller utseende. Kvitteringen gjelder som garantibevis.
Ved synlige produktfeil/skader skal reklamasjonen foretas før montering av produktet. Reklamasjoner på monterte produkter med synlige produktfeil/skader godkjennes ikke. 
Ikke bestill håndverkere før du har mottatt bestillingen, kontroller at de riktige produktene har blitt levert og at det ikke har oppstått noen skader under transporten.
Ved påberopelse av eventuelle produktfeil, trenger vi fotografier som tydelig underbygger feilen. Dette for å kunne håndtere klagen din på avstand og raskere kunne gi deg den hjelpen du trenger i saken.

Ved feil som dekkes av garanien, kommer produktet til å sendes til reparasjon/service, alternativt bytter vi ut produktet, og i visse tilfeller sendes en reparatør ut for befaring og reparasjon. I slike tilfeller står BAUHAUS for kostnader som kan oppstå i forbindelse med retur og levering av erstatningsprodukt. Bensindrevne maskiner/produkter må alltid tømmes for drivstoff før de sendes til reparasjon/service; dette må du som kunde gjøre.
BAUHAUS kommer til å følge reklamasjonsnemdens anbefalinger i en eventuell tvist.
Samtlige reklamasjoner kan også foretas i våre varehus med kvittering. 

Lavprisgaranti

Når du handler hos BAUHAUS, er du ikke bare sikret det største lagerførte utvalg til både små og store prosjekter i og rundt boligen, men du er også sikret den beste prisen.
Vi overvåker systematisk konkurrentene sine priser og foretar løpende prisundersøkelser. På denne måten sikrer vi at våre priser er konkurransedyktige i forhold til alle nasjonale konkurrenter med fysiske butikker og nettbutikker.
Hos oss kan du velge mellom det største og mest aktuelle utvalg uten å være bekymret for å betale for mye, hverken online eller offline.
Derfor tilbyr vi 12% Lavprisløfte. Det er konsept som gir deg som kunde trygghet og klare retningslinjer:
• Vi matcher alle priser uten diskusjon. Dersom du, på tross av vår prissjekk, kan påvise at en identisk vare selges til en lavere pris hos en nasjonal konkurrent med fysiske butikker, online eller offline, så får du varen til den samme prisen som den nasjonale konkurrenten tilbyr.
• For online priser fra nasjonal nettbutikk med fysiske butikker, skal vår pris hentet i varehuset sammenlignes med nettbutikkens pris inkl. frakt. På BAUHAUS.no matcher vi alltid prisen fra nasjonale konkurrenter med fysiske butikker og nettbutikker ekskl. frakt. Det tilbys ikke Lavprisløfte mot nettbutikker uten fysiske butikker.
• Vi gir deg 12% av prisforskjellen dersom du allerede har kjøpt produktet hos BAUHAUS til en høyere pris enn konkurrentens og informerer oss om det innen 14 dager. Vi kaller det finnerlønn. Du trenger kun å ta med deg kvitteringen og dokumentasjon fra konkurrent, og vi matcher.
• 12% Lavprisløfte gjelder ikke dersom konkurrentens pris har en av følgende karakter: Åpningstilbud, stengetilbud/opphørssalg, begrenset parti eller medlemstilbud.
• Montasjeservice, frakt, utleie og andre serviceytelser er ikke omfattet av vårt Lavprisløfte.
• For BAUHAUS Proff Service avtalekunder og Prosjektkunder gjelder de alminnelige kontobetingelsene.

Tvist
Tvister ska avgjøres av norsk domstol i henhold til norsk lovgivning.

Personvern 
Ditt personvern er viktig for oss på BAUHAUS og vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Vi følger forskriftene om databeskyttelse og den europeiske reguleringen rundt databeskyttelse, GDPR. Du kan se i hvilke sammenhenger vi samler inn og benytter dine personopplysninger her

Cookiepolicy
BAUHAUS.no benytter informasjonskapsler (cookies) for at hjemmesiden skal fungere raskt og enkelt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet og samler inn informasjon. Du kan blokkere flere av de om du ønsker.

Vi har to inndelinger av informasjonskapsler, den ene inndelingen er obligatorisk og den andre er til web-statistikk. Obligatoriske informasjonskapsler er nødvendige for websidens tekniske funksjoner og for å levere tjenestene som brukeren behøver for å navigere på siden. Denne kategorien av informasjonskapsler går ikke an å inaktivere. Brukeren kan stille inn webleseren sin for å blokkere eller varsle om disse informasjonskapslene, men enkelte deler på hjemmesiden vil ikke fungere optimalt ved inaktivering. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlige opplysninger.

Informasjonskapslene for web-statistikk kan inaktiveres når du besøker BAUHAUS.no. For å lese mer om vår cooikepolicy, klikk deg inn her.

Kontaktinformation
BAUHAUS Norge KS
E-mail: kundeservice@bauhaus.no
Telefon: 64 00 10 80
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…