PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmal

FILSETT BAHCO MED 5 FILER

kr 659,00

Filsett med 5 filer fra Bahco!

Filer med filskaft som er utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen for god komfort med lite ans...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Filsett med 5 filer fra Bahco!

Filer med filskaft som er utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen for god komfort med lite anstrengelse. For filing av jevne flater, skarpe hjørner, konkave flater, hull og til avgrading. Filene har høy avvirkning, og er ideelle for håndverkere og hjemmefiksere.

Inneholder

1 stk kabinettrasp

Filhåndtak utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Kabinettraspen brukes til bebarbeiding i tre, kryssfiner, plast og andre myke materialer. Den har en tynn, halvrund form som avtar i tykkelse mot spissen, og har rasphuggete flater og enkelthuggete kanter.

1 stk flat skjerpefil

Filhåndtak utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Flat og tynn fil for skjerping av sirkel, sirkel- og rammesagblad med fin tanning og båndsagblad.
Ideell til trekk- og finfiling , og til pussing og gradingsarbeid. Brukes ofte på verksteder som dreiefil og til avgrading. Enkelthuggete overflater og kanter, 1 rund kant.

1 stk ansatsfil
Filskaftet er utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Ansatsfil for filing av flate overflater, skarpe hjørner og ansatser, og til avgrading. Filen har dobbelthuggete flater, én uhugget kant og en enkelthugget kant, og har parallelle flater og kanter. Den er gunstig til arbeid med høylegert verktøystål og har høy avvirkning.

1 stk halvrund fil

Filskaftet er utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Halvrund fil for filing av konkave og flate overflater og store hull. Godt egnet til gradingsarbeid. Kantene og flatene blir smalere mot spissen av filen. 4" og 6" er helt spisse, 8" og lengre er butte. Overflatene er dobbelthugget.

1 stk rund fil

Filskaftet er utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Denne runde filen er ideell til filing av runde hull, større buer og konkave overflater. Filen er dobbelthugget og blir smalere mot spissen. 4" og 6" er helt spiss, 8" og lengre er butte.

 

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn FILSETT BAHCO MED 5 FILER
Artikelnummer 1002598A
Vikt 1.340000
EAN-nr 7311518176747
Netto vikt 1.04
Varemerke BAHCO

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…