Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

DUSJBATTERI GROHE PRECISION START ECOJOY 150 CC KROM

kr 999,00
Dusjbatteri Grohe Precision Start CC150!
 
Precision Start, en dusjtermostat med moderne design og høy funksjonalitet. Du slipper ubehagelige temperaturvariasjoner når du dusjer: takket være GROHE TurboStat®-varmeelement gir dette slanke b...
Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Dusjbatteri Grohe Precision Start CC150!
 
Precision Start, en dusjtermostat med moderne design og høy funksjonalitet. Du slipper ubehagelige temperaturvariasjoner når du dusjer: takket være GROHE TurboStat®-varmeelement gir dette slanke blandebatteriet umiddelbart ønsket vanntemperatur og beholder den. Med GROHE EasyLogic-skalering kan du enkelt og intuitivt velge rett temperatur.
 
SafeStop-knappen beskytter barn og voksne fra å brenne seg, mens EcoButton-knappen utgjør et praktisk vannbesparende alternativ. Armaturen er utstyrt med den glinsende forkrommede GROHE StarLight®-overflatebehandlingen, som gjør at de beholder sin skinnende glans i mange år fremover. Det holder med en rask avtørkning med en tørr klut for å holde blandebatteriet flekkfritt.

Egenskaper & Funksjoner
GROHE EcoJoy®: Integrert vannbesparende teknologi reduserer vann- og energiforbruket uten å gå på akkord med design, ytelse og produktglede.
GROHE EcoButton®: Reduser ditt vannforbruk med opp til 50 % med et knappetrykk
GROHE TurboStat®: GROHEs presise kontrollteknologi gir en øyeblikkelig vannstrøm med ønsket temperatur samtidig som den holder temperaturen stabil, uavhegig av variasjoner i vanntrykk og vannforsyning.
GROHE SafeStop®: Beskyttelsesknapp satt til 38 ºC, som forhindrer brukere - spesielt barn - fra å sette opp temperaturen for høyt. Du kan enkelt justere SafeStop-innstillingen til temperaturer over 38 °C for å passe dine behov og ønsker.
GROHE EasyLogic®: Tydelige markeringer på batteriet gir enkel håndtering.
GROHE StarLight®: Grohes forkrommingsprosess, som er blitt kontinuerlig forbedret og raffinert de siste 75 årene, gir en robust og ulastelig finish som er kjent for å være en av de beste i verden. Resultatet er en skinnende blank glans som er skittavvisende og ripebestandig og ser ut som ny i mange år.

Tilbehør som selges separat
Armaturfeste
Blandekurv for lagring
Takdusj eller dusjsett

Teknisk informasjon
Bredde: 30,4 cm
CC-mål forbindelse: 150
Utløp: Ned
Styring: Termostat
Dusjtilkobling: G 1/2
Farge: Krom
Anbefalt arbeidstrykk: 1-5 Bar
Maks arbeidstrykk: 10 Bar
Testtrykk: 16 Bar
Max temperatur: 70°C

For mer informasjon se
Monteringsanvisning (PDF)
Målskisse (Bilde)
Mer informasjon
Produktnavn DUSJBATTERI GROHE PRECISION START ECOJOY 150 CC KROM
Artikelnummer 3242833A
Vikt 1.840000
EAN-nr 4005176323522
Netto vikt 1.68
Serie START
Varemerke GROHE

25276+ fornøyde kunder!

33898 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…