Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

DUSJBATTERI GROHE GROHTHERM CUBE KROM

kr 2 795,00
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 272:-/måned. Opp till 10% i bonus
Dusjbatteri Grohe Cube CC150 - perfekt presisjon og estetisk utseende!

Om du elsker rett design med tydelige linjer skal du velge den innovative, nøyaktige termostaten fra GROHE til ditt bad. Termostaten leveres med GROHE TurboStat®, som besky...
Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Dusjbatteri Grohe Cube CC150 - perfekt presisjon og estetisk utseende!

Om du elsker rett design med tydelige linjer skal du velge den innovative, nøyaktige termostaten fra GROHE til ditt bad. Termostaten leveres med GROHE TurboStat®, som beskytter din hud fra ubehagelige temperaturforandringer når du dusjer. De kubiske håndtakene gir utmerket kontroll og suveren ergonomi. Takket være GROHE EasyLogic-skalering med tydelig markering på kranhuset snarere enn på grepet, er det enkelt og intuitivt å velge vannmengde og temperatur.

SafeStop-knappen beskytter barn og voksne fra å brenne seg, mens EcoButton-knappen utgjør et praktisk vannbesparende alternativ. Armaturen er utstyrt med den glinsende forkrommede GROHE StarLight®-overflatebehandlingen, som gjør at de beholder sin skinnende glans i mange år fremover. Det holder med en rask avtørkning med en tørr klut for å holde blandebatteriet flekkfritt.

Funksjoner & Egenskaper
GROHE TurboStat®: GROHEs presise kontrollteknologi gir en øyeblikkelig vannstrøm med ønsket temperatur samtidig som den holder temperaturen stabil, uavhegig av variasjoner i vanntrykk og vannforsyning.
GROHE SafeStop®: Beskyttelsesknapp satt til 38 ºC, som forhindrer brukere - spesielt barn - fra å sette opp temperaturen for høyt. Du kan enkelt justere SafeStop-innstillingen til temperaturer over 38 °C for å passe dine behov og ønsker.
GROHE EcoJoy®: Integrert vannbesparende teknologi reduserer vann- og energiforbruket uten å gå på akkord med design, ytelse og produktglede.
GROHE EcoButton®: Reduser ditt vannforbruk med opp til 50 % med et knappetrykk
GROHE EasyLogic®: Tydelige markeringer på batteriet gir enkel håndtering.
GROHE StarLight®: Grohes forkrommingsprosess, som er blitt kontinuerlig forbedret og raffinert de siste 75 årene, gir en robust og ulastelig finish som er kjent for å være en av de beste i verden. Resultatet er en skinnende blank glans som er skittavvisende og ripebestandig og ser ut som ny i mange år.

Teknisk informasjon
Bredde: 304 mm
Farge: Krom
CC-mål: 150
Utlopp: Ned
Styring: Termostat
Dusjtilkobling: G 1/2
Anbefalt arbeidstrykk: 1-5 Bar
Maks arbeidstrykk: 10 Bar
Testtrykk: 16 Bar
Maks temperatur: 70°C
 
For mer informasjon se
Monteringsanvisning (PDF)
Vedlikeholdsråd (PDF)
Målskisse (Bilde)
Mer informasjon
Produktnavn DUSJBATTERI GROHE GROHTHERM CUBE KROM
Artikelnummer 3243182A
Vikt 2.890000
EAN-nr 4005176940620
Netto vikt 2.63
Varemerke GROHE

25048+ fornøyde kunder!

33657 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…