Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

INFORMASJON ANGÅENDE CORONA COVID-19

 

Denne siden oppdateres løpende. Oppdatert senest 01.09.2020, kl. 07:00

Våre kunder og medarbeideres helse er alltid av største betydning for oss i BAUHAUS. I anledning coronaviruset Covid-19, har vi iverksatt flere tiltak og forsterket våre rengjøringsrutiner for å forebygge smittespredning og motvirke smitte i våre varehus samt på Servicesenteret. BAUHAUS følger Folkehelseinstituttets anbefalinger og utviklingen av Covid-19 nøye.

 

1. Vi anbefaler både kunder og medarbeidere som viser det minste lille sykdomssymptom å bli hjemme.

2. Våre varehus holder åpent som vanlig, og dersom du besøker noen av våre varehus er vi takknemlig om du respekterer 2 meters avstand mellom andre kunder og vårt personale. Vi oppfordrer også våre kunder å komme maks 2      personer sammen pr. innkjøp. Takk for at du viser hensyn.

3. Når vi har mange på besøk i varehuset vil det være kundeverter i gule vester som passer på at avstand respekteres og at større folkeansamlinger ikke skjer, både utenfor og inne i varehuset. Dette gjøres for at vi skape en trygt og sikkert miljø under ditt besøk.

4. Vi har for din og våre medarbeideres sikkerhet satt opp plexiglass ved alle kasser og informasjonsdisker.

5. For å redusere tiden i varehuset kan du bruke service ”Click & Collect”. Og som vanlig kan du velge å handle på BAUHAUS.no og få dine produkter levert rett hjem.

Vi er oppmerksom på at tilstanden kan endre seg rask, og er forberedt på å iverksette tiltak som er nødvendig for å holde dere sikre og velinformerte.

 

Med vennlig hilsen
BAUHAUS Norge

Vanlige spørsmål i förbindelse med
Covid-19

23724+ fornøyde kunder!

32059 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…