Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

INFORMASJON ANGÅENDE CORONA COVID-19

Denne siden oppdateres løpende. Oppdatert senest 20.11.2020, kl. 13:17.

Våre kunder og medarbeideres helse er alltid av største betydning for oss i BAUHAUS. I anledning de nye retningslinjene om Covid-19 for Lier Kommune, bruker alle ansatte på BAUHAUS Liertoppen munnbind så sant de ikke sitter bak plexiglass, som i kassene og i informasjonen. Vi oppfordrer våre kunder om å bruke munnbind når dere besøker BAUHAUS Liertoppen. Smittevernloven § 3 for Lier Kommune sier følgende: "Når det ikke er mulig å holde en meters avstand i butikker, i fellesarealer på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus og i lokaler for kultur-, sport- og fritidsaktiviteter, skal det brukes munnbind".
Vi håper du respekterer dette og hjelper oss å følge de nye retningslinjene i de kommende ukene. 

På BAUHAUS Vestby er ikke de samme bestemmelsene innført da Vestby Kommune ikke har endret sine retningslinjer om Covid-19. Men vi har selvsagt full fokus på smittevern som tidligere, og oppfordrer alle til både å holde avstand og spriting av hender.

1. Vi anbefaler både kunder og medarbeidere som viser det minste lille sykdomssymptom å bli hjemme.

2. Våre varehus holder åpent som vanlig, og dersom du besøker noen av våre varehus oppfordrer vi til bruk av munnbind (BAUHAUS Liertoppen), spriter hendene og respekterer 1 meters avstand mellom andre kunder og vårt personale. Vi oppfordrer også våre kunder å komme maks 2 personer sammen pr. innkjøp. Takk for at du viser hensyn.

3. Når vi har mange på besøk i varehuset vil det være kundeverter i gule vester som passer på at avstand respekteres og at større folkeansamlinger ikke skjer, både utenfor og inne i varehuset. Dette gjøres for at vi skape en trygt og sikkert miljø under ditt besøk.

4. Vi har for din og våre medarbeideres sikkerhet satt opp plexiglass ved alle kasser og informasjonsdisker.

5. For å redusere tiden i varehuset kan du bruke service ”Click & Collect”. Og som vanlig kan du velge å handle på BAUHAUS.no og få dine produkter levert rett hjem.

Vi er oppmerksom på at tilstanden kan endre seg raskt, og er forberedt på å iverksette tiltak som er nødvendig for å holde dere sikre og velinformerte.

 

Med vennlig hilsen
BAUHAUS Norge

Vanlige spørsmål i forbindelse med
Covid-19

26563+ fornøyde kunder!

35334 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…