Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Hvilken blomsterpotte trenger du?

På BAUHAUS har vi alt du trenger for å innrede hjemmet og hagen med grønne og flotte vekster i alle størrelser og farger. Vi har et stort utvalg med blomsterpotter i forskjellige materialer som keramikkterracottarotting og plast.
Pynt opp balkongen med blomster i en balkongkasse og plant prydfulle planter i en vakker veggpotte ved inngangspartiet. Du kan innrede med en flott plantehylle som gir innredningen assosiasjoner til klassiske hager hvor blomster og planter spirer og gror, eller et mer moderne pottestativ for å sette plantene i forskjellige høyder. Sett opp blomsterkasser der du ønsker å friske opp med farger. Om du har ekstra grønne fingre kan du glede deg over vårt store utvalg av drivhus,pallekarmer og ulike tilbehør til dyrking.

Vi har et stort utvalg av orkidekrukker og orkidestøtter, med et bredt spekter av farger og stiler du kan velge mellom. Du kan velge å sette plantene på veggen med en flott veggpotte, her er det kun fantasien som setter grenser. Ønsker du å henge blomstene i vinduet har vi et stort utvalg av forskjellige ampler hvor blomstene kan vokse seg store og fine.

For deg som alltid har drømt om å plante egne urter anbefaler vi minidrivhus og urtepotter, minidrivhus er også perfekt om du ønsker å så blomsterfrø selv. For å gjøre såingen ekstra smidig har vi egne plantelys som gjør det enklere enn noensinne å så blomster eller lage en liten urtehage.
For å vanne plantene har vi vannkanner og sprayflasker i mange forskjellige stiler og størrelser. For best mulig planteresultat kan du lese deg opp på BAUHAUS jordskole, her finner du informasjon om hvilken jord som egner seg best til forskjellige planter og blomster.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer