Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

BENK SENSUM EKEBY TEAK SVART 180X35 CM

Stabil benk med solide materialer!
 
Ekeby by Sensum er en serie med møbler som knytter natur og skandinavisk design sammen. Se for deg en overflate som holder høy kvalitet år etter år, men som skifter karakter ut fra miljø og håndtering...
Se full produktbeskrivelse
4.0000000000 6
kr 4 999,00 kr 3 995,00

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Stabil benk med solide materialer!
 
Ekeby by Sensum er en serie med møbler som knytter natur og skandinavisk design sammen. Se for deg en overflate som holder høy kvalitet år etter år, men som skifter karakter ut fra miljø og håndtering. Møbelserien Ekeby er en stor møbelserie med ben og stamme i galvanisert stål som er pulverlakkert og som har bordplate i FSC-sertifisert teak.
 
Ekeby benk er et solid møbel takket være de vedlikeholdsfrie og solide materialene. Teak er et levende materiale som blir grålig med tiden, dette gjør at møbelet vil oppleves mer som rustikk. Ønsker du at benken skal være likt opprinnelig utseende, kan du behandle teak-treet med sandpapir og olje.
 
Outdoor Living & Nature Combined - Ekeby by Sensum.
 
Teknisk informasjon
Farge: Teak og svart
Materiale: Teak og pulverlakkert stål
 
Mål Bord
Lengde: 180 cm
Bredde: 35 cm
Høyde: 45 cm
 
Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs -
 
Sensums elegante utemøbler skaper forutsetning for det perfekte uterommet, en plass for lek, en plass for avslapning eller en plass for sosiale tilstelninger. Rett og slett en plass for livets kanskje aller fineste stunder.
Designet til Sensum er skandinavisk og de går ikke på kompromiss med hverken form eller funksjon. Med godt håndverk og gode materialer skaper Sensum utemøbler som er like elgante som de er komfortable. Den høye kvaliteten, den tidløse formen og de holdbare materialene gjør dessuten at møblene bare blir finere og finere etter som årene går. Det er hva vi kan kalle solid håndverk. Sensum er stolte over å kunne forlenge den norske sommeren.
 
Vedlikehold
Understellet i Ekeby-serien er helt vedlikeholdsfritt, og du trenger kun å gå over med mildt såpevann og klut. Benkeplaten bør behandles med teak-olje 2-3 ganger pr. år, avhengig av miljøet bordet står i. Sittedelen kan med fordel slipes ned med finkornet sandpapir før det behandles med olje. For at Sensum-benken din skal holde seg fin og fresh over flere sesonger, anbefaler vi å beskytte møbelet med et overtrekk når det ikke er i bruk.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare det i et tørt og ventilert rom.
Mer informasjon
Produktnavn BENK SENSUM EKEBY TEAK SVART 180X35 CM
Artikelnummer 7005641A
Vikt 22.000000
EAN-nr 5712110012327
Netto vikt 20.00
Farge SORT
Type BENK
Varemerke SENSUM

23379+ fornøyde kunder!

31668 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…