Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

BADSTUHUS 1E LOUMAN 2000X3800MM

kr 44 995,00
Finnes bare i varehus

Luoman badustuhus!

Herlig selskapshytte med badstuinnreding (badstuagregat følger ikke med) Terrasse følger med. Lillevilla-pakken inneholder komplett leveranse med tredeler samt beslag. Byggets råmateriale er tett fibret bartre, som er ovnstø...

Se full produktbeskrivelse

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Luoman badustuhus!

Herlig selskapshytte med badstuinnreding (badstuagregat følger ikke med) Terrasse følger med. Lillevilla-pakken inneholder komplett leveranse med tredeler samt beslag. Byggets råmateriale er tett fibret bartre, som er ovnstørket. Treverket i produksjonen er et rent naturprodukt som er ubehandlet, utenom gulvbordene til terrassen, som er behandlet med trebeskyttelsesmiddel.

OBS! Produktet leveres med kranbil hvilket betyr at varen er såpass stor/tung at vanlig leveranse ikke lar seg gjennomføre og spesielle vilkår gjelder. Leveranse er kun mulig til adresser med fremkommelighet og avlastingsmuligheter for kranbil. Leveres kun til øyer med broforbindelse.

Teknisk informasjon - ALLE MÅL ER OMTRENTLIGE
Lengde (uten terrasse): 2000 mm
Bredde: 3800 mm
Terrasse: 1000x3800 mm
Tykkelse veggpanel: 44 mm
Tykkelse takpanel: 16 mm
Takhøyde (høyeste punkt): 2480 mm
Vegg høyde: 1948 mm
Utvendig areal: 7,6m²
Tak areal: 15m² Takshingel følger med
Takhelling: 18 grader
Håndtak, lås & nøkler følger med
Materiale: Ubehandlet ovnstørket, tett fibret bartre
Hjørne: Windblock System
Ytterdør: 895X1820 mm
Badstu dør: 650x1775 mm
Vindu: 640X640 mm

Pakken inneholder
Bjelkelag
Kledning
Gulvbor (avhengig av modell)
Monteringsferdig dør- og vinduselement
Takstol (avhengig av modell)
Takbjelke
Vindski
Alle nødvendige lister
Takshingel eller underlagspapp (avhengig av modell)
Alle nødvendige skruer, muttere, spiker og beslag i en tilbehørspose
Monteringsanvisninger

Lagring
Ferdig bearbeidede materialer og andre deler er pakket i plastemballasje. Om ikke bygget settes opp med en gang, må materialet lagres innendørs eller godt tildekket. Emballasjen skal ikke tas av.
En lagret del må løftes ordentlig opp fra bakken slik fuktighet i underlaget ikke trenger gjennom emballasjen. Underlaget må være flatt.
Beskytt delene mot sol, regn og fuktighet til de skal monteres. Bygg bygget så rask som mulig etter emballasjen er åpnet. Om arbeidet blir avbrutt, skal delene beskyttes. Under lagring og byggeprosess er det viktig å tenke på at treverk er et porøst materiale som skal håndteres med varsomhet så det ikke blir skadet.

Fundament
Et godt fundament er den viktigste forutsetningen for en vellykket konstruksjon. Underlaget må være helt jevnt og horisontalt. Bygningen må være vannrett også etter at den er reist for å fungere som den skal. Pass på at underlaget er godt drenert for å forhindre tele ved behov benytt markisolering. Se vedlagt tegning på fundamentarbeid som anbefales.

Beskyttelsesbehandling
Beskyttelsesbehandling/maling mot bleking og mugg (be malingsforhandler om råd) må gjøres to ganger umiddelbart etter byggets oppføring. Best resultat oppnås om behandlingen utføres ved temperatur over +5° og tørt vær. Ha i bakhodet at beskyttelsesmiddelet kan trenge gjennom kvister eller sprekker i treverket og danne flekker på innsiden, vi anbefaler derfor også behandle byggets innside. Vannet trenger lettest inn i konstruksjonen gjennom takfot og endeveden på treverket. Beskytt derfor disse områdene spesielt nøye og ofte, årlig om nødvendig.
Vedlikehold
Trygg og langvarig bruk av boden forutsetter regelmessig kontroll av delenes beslag og tilstand, samt vedlikehold ved behov (Gjelder spesielt takkonstruksjonen, tak materiale, dører og vindu, bodens grunnmur, stormsikring, beskyttelsesbehandling). Forsømmelse av kontroll og vedlikehold kan skade bygningen eller utgjøre sikkerhetsrisiko for brukeren.

Montering
Monteringsanvisningene på BAUHAUS.no er kun ment som veiledning. Benytt alltid anvisningen som følger med leveransen når du skal montere ditt Luoman produkt.

OBS! I den vedlagte monteringsanvisningen finnes det en deleliste og tegninger av veggkonstruksjonen, som viser hvilke deler som tilhører leveransen. Kontroller delene ved hjelp av listen, om noe mangler eller er ødelagt, vennligst kontakt vår kundeservice så fort som mulig.

Mer informasjon
Produktnavn BADSTUHUS 1E LOUMAN 2000X3800MM
Artikelnummer 6200171A
Vikt 1325.000000
EAN-nr 6418635008348
Netto vikt 1318.00
Type BADSTUHUS
Varemerke LUOMAN

23379+ fornøyde kunder!

31668 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…